изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:38 EEST
Транспортният министър Ивайло Московски в болница след тежка катастрофа    
Новини

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски е катастрофирал край село Голец, община Угърчин. Това съобщи директорът на Областната дирекция на полицията в Ловеч комисар Георги Иванов.



Министър Московски е със счупена дясна ръка и не е в добро състояние. Той се оплаква от болка в гърдите, в ляво.

Автомобилът на министъра е пътувал с включени специални светлини по посока Варна. В другото платно кола тръгнала да изпреварва аварирал ТИР и колоната от коли зад него и се блъснала челно в автомобила на министъра. В него освен Московски са пътували началникът на кабинета му Анджелина Тотева, секретарката му и шофьорът.

Информацията за нараняванията на спътниците на министъра е противоречива. Според непотвърдена информация на БТА Тотева е с два счупени крака. Според Би Ти Ви Московски е най-тежко пострадалия от хората в колата. В ловешката болница е приет още един пострадал, за чието състояние още няма подробности.

В болницата вече е пристигнал министър Томислав Дончев, както и ръководството на областната дирекция на МВР.  Московски е пътувал с кола на Министерството на транспорта, а не на Национална служба охрана, съобщиха от НСО.

Един километър от пътя I-4, на който е станала катастрофата, в момента е затворен и в двете посоки, а движението се отбива през село Голец, съобщи Агенция "Пътна инфраструктура". Около 14 ч. министърът е трябвало да бъде в Габрово, където да направи инспекция на ремонт на ж.п. гара и да открие изнесено работно място на пощенската станция.

По-късно Ивайло Московски трябваше да участва в кръгла маса "Традиция и предизвикателства" заедно с колегите си Томислав Дончев и Делян Добрев. http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Транспортният министър Ивайло Московски в болница след тежка катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди