изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:32 EEST
Прецакаха Кубрат Пулев за мач с Кличко    
Спорт
Месец след като ръководството на IBF (Международната боксова федерация) обяви, че победителят от сблъсъка Кубрат Пулев – Александър Устинов ще стане претендент № 1 за световната титла на Владимир Кличко, ситуацията се обърна на 180 градуса.


Победата на българина явно не се оказа достатъчна, за да го постави в ситуация, в която да може да изиска от украинеца да застанат един срещу друг на ринга.
 
Точно преди месец шефът на IBF Линдзи Тъкър обяви, че ако Пулев победи Устинов, ще може да предизвика Кличко. Сега обаче същата тази Тъкър официално заяви, че Кобрата трябва да направи още една победа, за да получи това право.
 
“На 22 декември ще има двубой между Томаш Адамек и Стивън Кънингам, като спечелилият срещата трябва да се бие с Кубрат Пулев или който тогава е № 1 в ранглистата, за да заеме мястото на обезателен претендент за световната титла”, изненадващо коментира Тъкър.
 
В момента Пулев е №1 в световната ранглиста на IBF, след като нокаутира Александър Устинов в края на септември. Най-вероятно Кобрата ще се бие срещу Адамек, който е фаворит в мача срещу Кънингъм. Според специализирания боксов сайт Boxingnews24 Пулев ще смаже Адамек, ако двамата се срещнат на ринга. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Прецакаха Кубрат Пулев за мач с Кличко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди