изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:03 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 21.10.2012    
НовиниПрез нощта над Западна и Централна България ще бъде ясно, почти тихо и сутринта на места в низините и котловините ще е с намалена видимост. Минималните температури ще са между 4° и 9°. В София - около 5°. Над източните райони ще е ветровито, облачността ще бъде по-често значителна и на места там ще превали дъжд. Минималните температури там ще са по-високи - между 8° и 13°. През деня над Западна България ще бъде предимно слънчево. Над Централна и Източна България облачността ще е значителна, на места ще превали дъжд, по-интензивен и значителен по количество в крайните югоизточни райони.
Balchik/БалчикJusteneBalchik/БалчикAmy Sue Cooper

Ще духа слаб, по Черноморието и в Югоизточна България умерен и временно силен североизточен вятър. Максимални температури - между 15° и 20°, в крайните югозападни райони до 24°. В София 20°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над планините от Западна България през деня ще бъде слънчево. Значителна облачност ще има над планинските масиви в източната част от страната, където на отделни места ще превали дъжд. Ще продължи да духа умерен и силен, по откритите и високи части и бурен изток-североизточен вятър. С него ще настъпи понижение на температурите и максималната на 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра 6°.

Над Черноморието облачността ще бъде предимно значителна. На места ще превали дъжд, по-значителен в крайните южни райони, където е възможно и да прегърми. Ще остане доста ветровито - с умерен и временно силен североизточен вятър. Максимални температури - до 18°-20°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19 – 25 октомври 2012 г.


 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 21.10.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди