изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:42 EEST
Трагедия! Майка и син скочиха от 4-ти етаж, детето загина    
Новини10-годишно момченце и майка му паднаха от балкон на 4-тия етаж в жилищен блок в кв. „Тракия" в Шумен. По-късно детето е починало в болницата, уточняват от полицията. Сигналът за инцидента е подаден рано тази сутрин. Според съседи, майката не работела и се грижела за сина си, който бил болен от аутизъм. Двамата паднали от тераса на четвърти етаж на жилищния блок, след като майката видяла сина си надвесен над парапета и се опитала да го хване.

Момченцето е прието в Спешно отделение в Шумен в 8:30 часа сутринта с кръвоизлив в стомаха, белия дроб и черепно-мозъчна травма.

„Детето е прието с много тежки коремни и гръдни травми. Оперирано е, но за съжаление е починало", каза директорът на шуменската болница д-р Юлия Димитрова. 

Тя добави, че майката на момчето е настанена в Отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение, няма опасност за живота й. „ Тя е със счупени кости на долни крайници и счупен гръбначен прешлен", заяви още д-р Димитрова. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Трагедия! Майка и син скочиха от 4-ти етаж, детето загина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди