изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:47 EEST
Полицай от Ловеч изнасилил майка на две деца?    
Ред и сигурностЕкип от дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР пак проверява РПУ-Ловеч. Днес обаче ловешката полиция се разследва не за убийство, а по обвинение, че неин служител е изнасилил местната професионална готвачка Юлия Ангелова в квартирата й през януари т.г. 41-годишната майка на две деца даде гласност на скандала през септември т.г.

При посещението си в Ловеч преди време премиерът Бойко Борисов заяви, че лично ще разформирова РПУ-то, ако сигналът се потвърди.

Информацията за проверката бе потвърдена лаконично от шефа на ОДМВР-Ловеч комисар Георги Иванов. Според него проверката е започнала, след като ловешката прокуратура се е самосезирила по случая на базата на публикации в медии.

Това е второто разследване на РПУ-Ловеч за около месец. През втората половина на миналия месец тя бе проверявана заради действащото ченге Иво Маринов /33 г./, който на 15 септември т.г. призори пред ловешката дискотека "Илит" разстреля с 5 куршума 25-годишната застрахователка Ивелина Славчева.

За мотивите за бруталното убийство началниците му мълчат и днес. Тези дни стана ясно, че четирима от тях са наказани заради полицая убиец, като най-тежката санкция е порицание.

Гергана ДИМИТРОВА

http://www.blitz.bg

Майка на две деца от Ловеч: Полицай ме изнасили

 


Сходни връзки

Полицай от Ловеч изнасилил майка на две деца? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди