изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:19 EEST
В очите гледай! Казах в очите - не там!    
Любопитно

Зимата не е щастлив сезон за мъжете. Жените "затварят" деколтетата и очите рядко се наслаждават на любимите дамски прелести като през лятото. Е, как господата да не стават нервни и да не крещят в офиса...Няма спор - женските гърди винаги са били притегателен център за мъжките погледи.



Независимо дали са стегнати в делова риза под сакото на шефката, или немирно изскачат изпод потничето на палавата девойка на пейката в парка.
Известно е, че жените може да се възбудят дори ако се зачетат в роман със секссцени, докато за мъжете е важна визуалната стимулация. А какво по-хубава стимулация от чифт повдигнати и смело изпъчени гърди. И после върви му повтаряй: "В очите ме гледай, докато говорим, в очите, казах!"

Десет секунди повече

Зяпането с наведена глава никак не е приумица само на засрамения ученик. Наскоро учени от Нова Зеландия доказаха, че поне 47% от представителите на силния пол се вторачват най-напред в гърдите на дамите при първа среща с тях. Едва една трета от мъжете се концентрират върху талията или бедрата при първоначалния си контакт с жена. И представете си - само 20% я гледат първо в очите. При това женските прелести не само че са първото, към което поглеждат мъжете, но и задържат най-дълго вниманието им. Мъжкият поглед остава прикован към гърдите 10 секунди повече от която и да е друга част от женското тяло.

На участниците в проучването били показвани снимки на жени, като дигитално били увеличавани или намалявани гърдите, талията и ханшът. Учените използвали камери, с които следели движението на очите на мъжете. Така установили, че независимо от размера, гърдите най-често се оказват в центъра на мъжкия поглед.

Разбира се, много важно е дали на бюста не е започнало да му личи действието на гравитацията. А зърната, ах, те - колкото по-твърди и щръкнали, толкова по-голям кеф... Или поне така казват мъжете...

Веднъж спрели поглед върху деколтето, господата винаги може да отплеснат мисълта си към всички онези хубави игрички с бюста, с които може да се открият забавленията в кревата. За размера на чашките някой може и да има "особено мнение", но е сигурно, че не една двойка е чула Менделсон, след като Той се е загледал по Нейните прасковки. Или пъпеши - все тая...

Jordan 28Leola Bell 50Sasha Bonilova 50Iryna Ivanova 38Lindsay Wagner 02Valerie Mason 001

Азбука на похотливостта

Мъжките погледи, закотвени в женския бюст, всъщност са въпрос на чиста биология. Това пък твърдят Лари Йънг и Браян Александър в излязлата наскоро книга "Химията между нас: любов, секс и науката на привличането". Двамата анализирали емоционалните, биологични и културни причини за мъжката "цицомания".

"Момчетата не научават на детската площадка, че гърдите на момичетата са нещо, от което трябва да се интересуват. Привличането е биологично и е заложено дълбоко в нашия мозък", пише в книгата. Според авторите хормоните, които се освобождават при поглъщането на кърма в бебешка възраст, са "виновници" за страстта на мъжете към женския бюст.

Да я качиш на седмото небе

Няма как да не сте усетили, че стимулацията на гърдите при жените може да ги наелектризира и да ги прати на седмото небе от възбуда. Обърнете продължително и смело внимание на тези две "черти от характера " и ще бъдете възнаградени! Бъдете особено настоятелни към най-чувствителната част на женските гърди в участъците, разположени на "2 часа" и "10 часа" около ореола.

Вещите в занаята даже са изработили спец правила, за да я накарете да крещи името ви, още преди да сте стигнали до "втора база". След като нежно разкопчаете сутиена , започнете да докосвате с пръсти външната част на гърдите с нежни, кръгообразни движения. С едната ръка се устремете към зърното. Първоначално плъзнете пръстите си, докато усетите колко е набъбнало и възбудено. После може и да го щипнете и дори да го дръпнете лекичко. След това може да включите на помощ и езика си.

Внимателно го гризнете, докато ръцете ви не спират да изучават гърдите .
Ключът към върха на удоволствието, където може да качите вашата дама, е в непрекъснатата стимулация, напомнят сексолозите. Хубаво е, докато я докосвате някъде по гърдите, да не пропускате да галите и другите части от тялото - шията, ушите, коремчето...

Точно в този момент в мозъка ще започне да се отделя веществото окситоцин, който повишава чувствителността на нервите. Колкото повече има от него, толкова по-силни оргазми се задават на хоризонта.

Окситоцинът е известен и като cuddling hormone (гушкав хормон - б. р.). Така че след секс, ако изпитвате непреодолимо желание да гушнете мацката/юначагата до вас, не значи, че това непременно е Човекът на живота ви - причината е и в окситоцина.

http://www.trud.bg

Мъжете измерват женското тяло за 0,2 секунди

Характерът на жената се преценява по формата на гърдите й

Карта на женските гърди по света

Как се гадае по женските гърди?

По гърдите им ще ги познаете /18+/

Сексът увеличава женския бюст, но честото му практикуване води до напълняване

6 типа жени, от които мъжете бягат като от огън

Как да не плашите жените. Кои са най-честите грешки, които допускат мъжете още в началния етап

Цигарите намаляват размера на женските гърди

За 50 години женските гърди станали двойно по-големи

Признаците на женския оргазъм

Как да познаем секс фурията – първа част

 


Сходни връзки

В очите гледай! Казах в очите - не там! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди