изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:21 EEST
КОЛЕКТИВЪТ НА ГИМНАЗИЯТА ПО АВТОТРАНСПОРТ СЕ ИЗВИНЯВА    
Образование   С Обръщение до медиите колективът на професионалната гимназия по транспорт, обслужване и лека промишленост в Добрич поднасят искрените си извинения на цялата българска общественост. "Извиняваме се от името на учениците, предизвикали неприятния за всички нас инцидент, с непристойната снимка, поместена в социалната мрежа Фейсбук" - се казва в Обръщението.

Целият колектив на гимназията поднася извинения към България и от страна на родителите на тримата, като отговорно заявява, че майките и бащите на тримата единадесетокласници са потресени от постъпката на децата си. "Искрено се надяваме, че създалата се неприятна ситуация за всички, ще даде урок за опазване на националното достойнство и съхранение на българските ценности и символи. Горещо се надяваме, че младите хора в Република България ще си вземат поука от създалата се ситуация. Искрено им желаем никога да не изпитат срама на нашите ученици, на техните родители и на нас - техните учители" - се казва още в Обръщението, което е подписано от директора на гимназията инж. Снежана Жечева. Началникът на образователния инспекторат Петър Петров заяви, че предстои да се изготвят индивидуалните им планове, за да могат тримата да завършат образованието си в самостоятелна форма на обучение. НДТ

ЦИГАНИ ОТ ДОБРИЧ И КРУШАРИ СЕ ГАВРЯТ С ЛЕВСКИ, БОРИС I И СИМЕОН ВЕЛИКИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА /ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ/


 


Сходни връзки

КОЛЕКТИВЪТ НА ГИМНАЗИЯТА ПО АВТОТРАНСПОРТ СЕ ИЗВИНЯВА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КОЛЕКТИВЪТ НА ГИМНАЗИЯТА ПО АВТОТРАНСПОРТ СЕ ИЗВИНЯВА
Автор: Anonymous да 2012-10-24 @ 19:11 EEST
Директорката и учителите да се уволнят, а циганите да се изключат завинаги от училище. Какво значение имат тези фалшиви извинения!
КОЛЕКТИВЪТ НА ГИМНАЗИЯТА ПО АВТОТРАНСПОРТ СЕ ИЗВИНЯВА
Автор: Anonymous да 2012-10-24 @ 19:25 EEST
Да бъдат изгонени от работа и тези от инспектората по образование начело с Петър Петров!
КОЛЕКТИВЪТ НА ГИМНАЗИЯТА ПО АВТОТРАНСПОРТ СЕ ИЗВИНЯВА
Автор: Anonymous да 2012-10-24 @ 23:12 EEST
Да така е трябва да бъдат изключени ,а не да им се изготвя индивидуален план. Вярно е че ако ги изключат училището ще загуби около 4000лв.Но важното е какво губим всички ние,губимвяра в ценностите и историята.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди