изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:49 EEST
Барак и Мишел Обама се развеждат    
По света Мишел Обама е подала документи за развод. Съпругата на американския президент имала намерение да се раздели с него след 20 години брак. Сензационната новина ще съобщи бизнес магнатът Доналд Тръмп утре във Фейсбук и Туитър. Негов близък финансист твърди, че предприемачът разполага с документите за развода.

ръмп пусна бомбата още в понеделник, като обясни, че ще направи официално изявление в сряда, което „вероятно ще промени хода на президентската кампания в САЩ“. Той не уточни тогава за какво става дума като само загатна, че ще обяви „нещо много голямо“, което засяга президента на САЩ. Тръмп отказа подробности, но днес инвеститор, който е негов близък, даде малко повече информация.

Дъглас Кас, който е бизнесмен от Флорида и се появява често в токшоу на CNBC, написа в страницата си в Туитър, че според „едно пиленце“ Тръмп разполага с документите за развод между президента и съпругата му.

Говорителката на Тръмп – Холи Лоренцо, обясни, че нейният шеф ще обяви в Туитър и Фейсбук  новините утре. „Не знам по кое време“, допълни тя.

Информации, че първата двойка на Америка се развежда се появиха още в началото на годината в книга на Ед Клейн. От Белия дом тогава обясниха, че твърденията са неверни като допълниха, че Клейн често си измисля истории.

„Дартс Нюз“  / http://kushtovnica.com

 


Сходни връзки

Барак и Мишел Обама се развеждат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди