изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:16 EEST
Путин отменял визити заради болки в гърба    
По света

Руският президент Владимир Путин отменя и отлага задгранични визити заради болки в гърба, които могат да наложат и операция, предаде Ройтерс. Агенцията получила тази информация от три независими високопоставени източника в Москва. "Шефът не е добре", казал единият източник. Другият пък твърди, че от известно време Путин носи специален медицински корсет заради болките в гърба. А третият посочва, че скоро ще му бъде направена операция.



"Това не отговаря на действителността", отсече Дмитрий Песков - говорител на президента. Той отрече Путин да има здравословни проблеми и даде за пример факта, че всекидневно провежда срещи.

На форума на Азиатско-тихоокеанското сътрудничество във Владивосток през септември Путин бе забелязан да накуцва. Песков обясни това със "спортна травма".

"Не е съобщено официално, но всички знаят, че посещенията (на Путин) зад граница се отменят заради болестта му", казва единият от източниците на Ройтерс. И допълва, че е издадено нареждане от програмата на президента за началото на ноември да отпаднат всички планирани чуждестранни визити. Някои от тях трябвало да бъдат отложени чак за декември.

Българският премиер Бойко Борисов нееднократно обяви, че очаква Путин да пристигне в България на 9 ноември. Тази дата обаче до момента не е потвърдена от Кремъл.

Досега Путин пропусна три международни визити. Той не отиде в Пакистан на 4-странна среща за Афганистан в началото на месеца. Отложи за 3 декември и визитата си в Турция, първоначално планирана за 14-15 октомври. Пак за декември бе преместено и посещението му в Индия, което трябваше да се състои в началото на ноември.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Путин отменял визити заради болки в гърба | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди