изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-10-03 @ 17:24 EEST
ЛЕВСКИ, ЙОТО И ЦИГАНИТЕ. БЪЛГАРСКАТА РАЯ ЩЕ МЪЛЧИ И КРОТУВА    
Коментари Безчинстват безспир – циганското иго е направо непоносимо в стотици населени места.А по чия „обществена поръчка“ диваците от Добрич насилват светите имена на историята ни? По чия обществена поръчка веднага започват да ги оправдават? По чия обществена поръчка медиите мълчат позорно? Искам да ги видя тези гадове, искам ги в студиото си – искам заедно да проучим този животински вид, докато не са направили нещо още по-скверно.Всички политици се ослушват, понеже идват избори – а пък, като гледам как се заканва бащата на един от насилниците, ония си знаят цената, особено по време на избори. Наближава времето за пазарлъци около въпросната цена – два лева отгоре, или два лева надолу за всеки глас. Кой ще му обръща внимание на някакъв Левски при този пазарлък, а и той вече отдавна няма никаква цена, поне за политиците ни е така.


Писал съм много пъти за тия боклуци, за тия вандали, или направо казано – животни.И мислех, че вече няма да имам желание, защото тези текстове, освен че ме изтощават емоционално, но ме карат да се чувствам и унизен. Писах, когато един се провикна – „Смърт на българите!“, това се случи по време на бунтовете в столичната „Красна поляна“ -  това си бяха формени бунтове, но властите си направиха оглушки, интернационалното сърце на тогавашния премиер нямаше как да реагира иначе.
   

Писах и тогава, когато поругаха гробищата в Звъничево, това се случи през май тази година – изгаврили се бяха с покойници, скъпи някому. На едно надгробие животните бяха надянали черни очила- това не бяха шегички, а преднамерена разправа, с добре обмислен мизансцен.   
    Специално и нарочно се бяха снимали и край гроба на един човек, кръстен навремето от родителите си Сталин. Това силно ме озадачи – и започнах да си мисля, дали тия животни не са го направили нарочно, дали не ни даваха някакъв специален знак. А сега вече съм съвсем сигурен, че е точно така. Това беше знак, че на българите им се полага един цигански Сталин.   
    Онзи ден писах и за новите варвари от Добрич, които пък вече минаха всякаква мярка, като обругаха със сексуални жестове училищни портрети на Левски, Симеон Велики и  
Княз Борис Първи, Покръстителят.
    И този подбор никак не е случаен.
   

За мен вече е вън от съмнение, че тия животни искат да се почувстваме – всички ние! – като боклуци, като хора, за които историята нищо не означава.
   

Дори сега, когато казвам това, се чувствам омерзен и унизен от тия идиоти, от тия получовеци.
    Сетне нещата се развиха още по-лошо.
    Показа се по телевизията учителката на диваците от Добрич – и почти ги оправда. Те търсели, горките, по-скоро някаква „известност“, иначе не били лоши момчета, представяте ли си.
    Ами как така, бре, клета жено, защо тогава не правят орална или друга любов с портрети на американския президент или на турския премиер – ами точно с Левски?
    Сетне пък цъфна някаква психоложка, и тя подкара същото: децата – същите тия животни – търсели известност, нищо друго, та да бъдат добри – българските тикви – да ги разберат, да се опитат да проникнат в сложните им души.
    И тъй нататък.
    Както са я подкарали, остава още малко да ги изкарат жертва на дивите българи. 
    Телевизиите пък набързо забравиха историята, тя по начало не им беше интересна, това си личеше. Макар че, ако питате мен, тя е доста по-важна от атентата в Сарафово – защото онова бе по-скоро отговор на несъобразностите, които си позволява една никаква държава, и то  покрай фукните на външния си министър, който няма да се спре, докато не направи някоя голяма беля.
    Този атентат в Добрич е далеч по-мръснишки: той проверява до каква степен сме се отдалечили вече от себе си, доколко нехаем за себе си.
    Добре, бе, наивници, наистина ли мислите, че тримата идиоти от Добрич търсят само известност?
    Вижте само, чии портрети обругават: на Апостола на Свободата, на Симеон Велики, покрай който живее все още мита за силна България, и на Борис Покръстителя. Защо не нечии други портрети, а точно тия? Можеха да станат не по-малко известни, ако правеха сексуални жестове и срещу Станишев, примерно.
    Сметката е направена обаче добре: българската рая ще мълчи и дори няма да шукне. Ще си кротува, както винаги. Подстрекателите на ония животни са били убедени в това, и познаха. Веднага ще се явят и дежурните адвокати, както се случва след всяка гавра с българското. Така стана и сега – замрънкаха разни учителки, психоложки и не знам какви си други мушички.
    А пък бащата на един от добричките кретени дори наруга репортерите: щял да коли наред, ако посегнели на сина му! И това трябваше да се преглътне.
    Щом допускаме това – значи наистина за нищо не ставаме.
    Пак успешно издържахме теста за знаменитото българско овчедушие. Браво.
    Когато тръгнаха разправиите около зимните ни курорти, доста хора се хвърлиха на „Орлов мост“ – понеже дръвчетата са по-важни от българската чест, така излиза. Сега – нищо, ония си затраяха, какво им трябва да се обиждат заради някакъв Княз Борис Първи, когото някакъв мангал е поставил пред чатала си.
    Във Фейсбук имало нещичко – но и то трая от ден до пладне.
    Някой пък отговорил на ония животни, но пак по нашенски оперетъчно: направил фотомонтаж, и пред члена на един от добричките насилници сложил портрет на Азис! Това също е идиотизъм.
    Нашата смелост и гордост вече са такива: те удрят право в целта, като се гаврят с Левски, ние отвръщаме – като се лигавим с Азис! Представяте ли си, с какви стандарти са пълни вече главите ни: Левски срещу Азис!
    Ами, като ще правите нещо, направете го със замах, а не толкова безпомощно и беззъбо, та пак да ви се подиграват зад гърба: „Вижте ги българските цървули, сами сравняват Левски с Азис, какво искате от такива хора!“
    Прави са, това излиза.
    Тези хора не си играят на дребни игрички. Те ни проверяват непрекъснато. Това не са мангалите от някой катун – това са добре облечени млади хора, също и добре научени, къде да се целят и в какво да ударят. Това не са кошаревските свидетели на Карбовски, които са готови да изрекат всяка лъжа само за три лева.
    От тях няма да разбереш лесно, кой ги шишка, кой ги тика напред, кой иска докрай да провери търпението ни.
   

А българското търпение е безкрайно, светът ще свърши, но не и то.
    Ами медиите?
   

Ако бяха направили същата животинска оргия – но не с портрета на Левски, а на някакъв кекав футболист от „Левски“, щеше да стане чудо, щяха да подивеят: „Ами как ще унижават нашия голмайстор, как така“, и пр.
    По една телевизия загубиха няколко минути да се разправят за някакъв нещастен провинциален чиновник, който пуснал ръка на своя служителка, ако изобщо историята е достоверна.
    И полицията веднага бе на линия, направили всичко, както трябва, както повелява законът.  
    Ето го големият проблем: човечецът, който пуска ръка на някаква разгащена мадама.  
    Но когато някой не само пуска ръка, а направо насилва историята и паметта ни, всички стават кротки като овце – каквито са всъщност.
    Всички политици се ослушват, понеже идват избори – а пък, като гледам как се заканва бащата на един от насилниците, ония си знаят цената, особено по време на избори. Наближава времето за пазарлъци около въпросната цена – два лева отгоре, или два лева надолу за всеки глас. Кой ще му обръща внимание на някакъв Левски при този пазарлък, а и той вече отдавна няма никаква цена, поне за политиците ни е така.
   

Вялите протести ги оглавиха Волен и Каракачанов, това е от тяхната партитура. Но останалите партии, които уж все искат да яхнат патриотичната идея, си направиха оглушки. Бойко би имал голям успех, ако лично набие канчетата на тия негодници, но и той си затрая.
   

Междувременно, те и подстрекателите им са наясно, че нищо не ги заплашва. Ден след животинската им гавра с българските светини, приключи досъдебното производство срещу осквернителите на гробищата в Звъничево.
    Решението: „Децата“ не били виновни, и те искали да станат известни. Някой тарикат- адвокат им е дал и аргументите: били се хванали на бас с други цигански ангели, че ще се осмелят на отидат на гробищата и да се снимат там с някакви гробове.
    И кой е този плиткоумен прокурор, който е повярвал на тази лъжа? Велчев трябва да го направи прокурор на десетилетието.
    Те не са събирали храброст да отидат на гробищата – те са проверявали вашата храброст, и са събирали кураж да се изплюят върху Българската Чест.
    И вече я имат тази храброст – и то в изобилие. Само чакайте, какви още по-големи мерзости и поругателства ще видите скоро.  
    Преди броени дни стана ясно, че най-големият социалист в Европа – Станишев, е готов да произведе и Мишо Шамара в нещо като Христо Ботев. И той го направи.
    Следващият рапър обаче, който напише дори сричка и половина срещу френския му ортак Оланд, примерно, няма да може изобщо да разчита на европейския адвокат на антибългарските безчинства Станишев.
    Шамара вече го пратиха в Страсбург – сега трябва да пратят там и циганските морди от Добрич, за да ги покажат като жертва на българското насилие.
    Ако някакви психоложки или даскалици разтягат адвокатски локуми за мангалите, които „търсели известност“, представяте ли си, какви локуми пък разтягат българските правозащитници, които за 22 години, от 1989 година, не казаха и дума в защита на обикновените българи, нито веднъж не си оцапаха ръцете с тази недостойна за тях работа. И какви ли са ги задрънкали сега за клетите циганета от Добрич!
    Добре, вече омърсиха и Левски. Какво следва – това е въпросът.
    Убиха проф. Калоянов в София – нищо не последва.
    Викаха по време на бунтовете в „Красна поляна“ „Смърт на българите!“ – пак нищо не последва. 
   

Безчинстват безспир – циганското иго е направо непоносимо в стотици населени места. 
  

Тия дни показах във „Всяка неделя“ баба Славка от Ихтиманско, една от жертвите на  системния геноцид, който циганите извършват над българите. Дори Цветанов се беше заканил да я води във Висшия съдебен съвет, за да им стане ясно там, какво означава мудно и бездушно правосъдие.
    Седем дни след баба Славка, умна и смела българка – цяло чудо е, как са оцелели умът и смелостта й през последните години -  показах и кмета на Поибрене. Него обаче го бяха осъдили на бърза ръка на 18 месеца затвор условно, понеже продал импотентния вече селски бик Йото и купил друг на негово място – но без обществена поръчка. И хайде, 18 месеца затвор!
    Баба Славка е обирана от цигански банди безброй пъти, тя просто се инати да живее, така ми се стори – и нищо.
    А заради трансфера на бика Йото – 18 месеца затвора!
    Това е уникална държава, няма обяснение защо литературата на абсурда не се родила именно тук.
    А по чия „обществена поръчка“ диваците от Добрич насилват светите имена на историята ни?  
    По чия обществена поръчка веднага започват да ги оправдават?
   

По чия обществена поръчка медиите мълчат позорно?
    Искам да ги видя тези гадове, искам ги в студиото си – искам заедно да проучим този животински вид, докато не са направили нещо още по-скверно.
   

Но няма как да се случи това – ще ги крият до последно, ще ги обгрижват клетите изнасилвачи. Или в най-добрия случай ще ги дадат на някое телевизионно мекотело, което да ги поглези и олигави в студиото. 
    Това не са дребни кокошкари, това са истински бандюги, а онези зад тях – още повече.
    До къде ще стигнат обаче – това е въпросът.
    Някоя заран, и то скоро, София ще осъмне с антибългарски лозунги – но и с това ще свикнем, ще ги приемем като част от кампанията на ЧЕЗ за украсяване на столицата.
    Фейсбук вече системно ще бъде атакуван с снимки – като тези от Добрич, то сега се започва.   
    Някои се подразниха, или по-скоро уплашиха, че прогнозирах скорошната поява на един цигански Родни Кинг  – негърът, който преди двайсетина години полицаите убиха за неподчинение  – и това запали едни от най-големите бунтове в новата американска история. Лос Анжелис се превърна в бойно поле, опустошенията бяха страшни, загубите огромни, а расовите комплекси, които се появиха, все още са непреодолими.
   

Ще ни направят подобна провокация , да си знаете.
   

Всички се втренчиха в средния пръст, който Онзи Киро размахваше пред съда в Асеновград, понеже още си мислеше, че е недосегаем. Но това е едно нищожно пръстче в сравнение с огромния чеп, който циганите от доста време ни тикат под носа. Случилото се в Добрич е същото.
    И да успокоя нежните души на някои космополити. Познавам циганското племе като малцина. Расъл съм във великия български град Сливен, където имаше две цигански махали. Познавам манталитета на тези хора от годините, когато те бяха сръчни, старателни и работливи хорица. После Ерата на Великата Кражба – Прехода ги превърна в мизерници, те станаха първите й жертви. Обаче това в никакъв случай не оправдава насилниците от Добрич.
    Когато ненужно състрадаваме и амнистираме, или най-вече набързо забравяме истории като тази в Добрич, ние просто отиваме една стъпка по-напред в забравата на самите себе си. Нищо друго.

Кеворк Кеворкян

В. Уикенд

http://afera.bg

ЦИГАНИ ОТ ДОБРИЧ И КРУШАРИ СЕ ГАВРЯТ С ЛЕВСКИ, БОРИС I И СИМЕОН ВЕЛИКИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА /ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ/

 


Сходни връзки

ЛЕВСКИ, ЙОТО И ЦИГАНИТЕ. БЪЛГАРСКАТА РАЯ ЩЕ МЪЛЧИ И КРОТУВА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЛЕВСКИ, ЙОТО И ЦИГАНИТЕ. БЪЛГАРСКАТА РАЯ ЩЕ МЪЛЧИ И КРОТУВА
Автор: Anonymous да 2012-10-28 @ 08:06 EET
Тези гадове, Кеворк, не са за в студиото, а за затвора! Учителите, които си позволяват да пускат неграмотните от клас в клас, да се покажат пред българския народ за да се знае кой - кой е и защо го правят!
ЛЕВСКИ, ЙОТО И ЦИГАНИТЕ. БЪЛГАРСКАТА РАЯ ЩЕ МЪЛЧИ И КРОТУВА
Автор: Anonymous да 2012-10-28 @ 08:36 EET

Железни правила и за тях! И като ни висне някой политик-кандидат за незнам какво си, първият въпрос да е "Какво ще става с циганите?". "Даскалите" гледат да излязат сухи,защото в това училище, явно контингентът е  предимно цигански. Спасяват кожите и работата. Ама крайно време е този електорат цигански да усети и жилото! Стига само мед! Поругават всичко и навсякъде! Мародери!

 

ЛЕВСКИ, ЙОТО И ЦИГАНИТЕ. БЪЛГАРСКАТА РАЯ ЩЕ МЪЛЧИ И КРОТУВА
Автор: Anonymous да 2012-10-28 @ 09:04 EET
Не е прост тоя койтото яде баницата а този който му я дава- а това е милата ни държавица.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди