изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:49 EEST
Мишо Шамара истеряса, псува и крещи в ефир    
Новини Хулиганските прояви на Мишо Шамара в медиите продължават. С нарастването на самочувствието, което придоби покрай обвинението за обида на българското знаме, изглежда е нараснала и арогантността на “рапъра”. След като ходи да се жалва в Страсбург, акциите му нараснаха и той реши, че може да крещи и псува в ефир още от сутринта.

В предаването “Преди обед” на bTV Шамара буквално се разбесня. Това, че обвинението срещу него било “лизане на г*з”, беше само за разгрявка. След като се оплака, че били заплашвали жена му, Шамара изпадна в истерия. Той почна да крещи, да се заканва, че в България много хора искали да свалят правителството, че не трябва да се търпи това, че трябва да се обръщат маси и да има бой. Опитите на водещите да го успокоят само го надъхваха да се държи още по-неадекватно.

Слави Бинев опита да обясни, че “репресиите” срещу Мишо били, защото той пял на митинг на неговата партия. Който и да бил на негово място, щял да си изпати. Бинев също почна да се пъчи и заплаши, че ще се случи “европейска пролет в България”. “Аз съм нещо като Волдемор – човекът, чието име не трябва да се споменава. Аз съм най-големият страх на правителството”, каза Бинев.

Той се оплака, че не го канят в предавания, особено в сутрешни блокове. Според него тези, които се показват по телевизията, всички подкрепяли правителството и нямало истинска опозиция. Той дори омаловажи поканата си в “Преди обед”, като каза, че това било лайфстайл предаване и мястото му не било там.

Изглежда рапърът е взел много присърце “каузата” на партията на архонта. Той толкова се пали да се бори срещу правителството, че губи всякаква мярка за прилично държание. Явно, обаче, на Бинев това поведение му харесва и двамата изглеждат като много подходяща комбина. В интервюто си тази сутрин показаха, че не могат да се държат адекватно и са силни само на приказки.
http://www.blitz.bg
ОГРОМЕН СКАНДАЛ В БиТиВи
 


Сходни връзки

Мишо Шамара истеряса, псува и крещи в ефир | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди