изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:49 EEST
Жена падна от 15-ия етаж, ”повлечена” от саксия    
Новини74-годишна жена загина след падане от 15-ия етаж на блок “Некрасов” в Русе, повлечена от тежка саксия на терасата на апартамента й. Това е поредният трагичен инцидент в този блок.

Трагедията е станала тази сутрин малко след 8 часа, когато Пенка Атанасова решила да излезе на балкона си, за да прибере и оправи саксиите си с цветя. Силният вятър със скорост над 50 км/ч обаче повлякъл жената заедно с тежката саксия и  полетяла от 15-ия етаж на блока, предаде БГНЕС.

Пристигналата на мястото линейка само констатирала смъртта на жената.

Възрастната жена живеела сама, децата й от години били извън Русе. Съседи коментираха, че тя не е имала проблеми, била вдовица. Според тях вероятно Пенка Атанасова е излязла да прибере саксиите си заради силния вятър, което е довело до трагедията.
Вчера силният вятър в Русе доведе до друг инцидент, който не завърши трагично, но унищожи битовата техника на 15 семейства.

Смъртта на Пенка Атанасова е седмият трагичен инцидент, който става в русенския блок "Некрасов" през последните 12 години.
Мъж се хвърли от 14-ия етаж, друг бе намерен мъртъв в мазето, трети бе убит при пиянска свада, а жена почина от удари с брадва, нанесени от мъжа й. Младеж, който не е от блока, бе намерен мъртъв в общия коридор, а друг мъж удуши майка си.
За да сложат край на нещастията, жителите на "Некрасов" направиха преди две години молебен, но очевидно това не е било достатъчно, коментираха хората от блока.  www.dir.bg
 


Сходни връзки

Жена падна от 15-ия етаж, ”повлечена” от саксия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди