изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:03 EEST
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ АЛБЕНА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО В ЗАЛЦБУРГ    
Туризъм"Албена" АД участва със самостоятелен щанд в представянето на летния каталог на германския туроператор REWE TOURISTIK за 2013 г. в австрийския град Залцбург, съобщиха от пресслужбата на туристическото дружество. Туристическият форум в родния град на Моцарт събира в рамките на три дни близо 1500 туристически агенти и предлага отлични възможности за получаване на информация и интензивни контакти с експерти в бранша.
Albena/Албена 
Молитва за обич
Снимка: Светослав ПетковAlbena/Албена 
Зората пуква
Снимка: Йоанна ДуковаAlbena / Албена Снимка Йоанна Дукова

В Залцбург бяха представени основните каталози на трите марки на REWE TOURISTIK - ITS, JAHN REISEN и TJAEREBORG, в които един от най-красивите плажове в Европа - този в Албена, е сред основните акценти.

Традиционно в Албена почиват близо 30 000 гости от Германия. Тази година интересът към щанда на курорта е изключителен, отбелязва Елена Георгиева - старши мениджър немски пазар в сектор "Маркетинг" в "Албена" АД. Западните туристически компании са впечатлени от възможностите, които предлага българският курорт, като не пропускат да получат информация за новостите за Сезон 2013.



На туристическия форум в Залцбург Албена презентира своя нов каталог за следващото лято с информация за всички хотели, ресторанти и програми, спортен и СПА туризъм. Туристическите агенти имат възможност да се включат и в разнообразни забавни игри, в които могат да отличат своите познания за България.

В първия ден почивка в един от най-търсените хотели по родното ни Черноморие и Албена "Примасол Ралица Супериор" спечели Матиас от немския град Бремен.

От туристическото дружество информиираха още, че предстои "Албена" АД да се представи още на туристическите борси в Букурещ, Лайпциг, Щутгарт, София, Берлин, Москва и др. НДТ


ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ АЛБЕНА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО В ЗАЛЦБУРГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди