изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:21 EEST
Цветана Пиронкова е на 1/2-финал    
НовиниБългарската тенисистка Цветана Пиронкова се класира за 1/2-финалите на Турнира на шампионките, след като рускинята Мария Кириленко се отказа от участие в турнира. След като вчера  победи нашата представителка на турнира тази вечер Кириленко се отказа от турнира поради настинка. Това автоматично направи Пиронкова полуфиналистка. Българката ще продължи напред дори и при загуба срещу Надя Петрова в петък и победа на Цзе Чжън срещу влизащата като първа резерва шведка София Арвидсон.

При равни показатели между две тенисистки се взема предвид мачът помежду им. Пиронкова победи азиатката с 2:6, 6:4, 7:6. Арвидсон не може да продължи напред и при успех, защото има само един изигран двубой.  При победа срещу рускинята Цвети ще заеме първото място в група "Средец".

"Много съжалявам, че не мога да продължа да играя моите срещи в Qatar Airways Tournament of Champions. За мен беше голяма чест да получа "уайлд кард" и искам да благодаря на турнирния директор Стефан Цветков, че ми даде шанс да се състезавам тук, в София. За съжаление с това заболяване не мога да завърша турнира, въпреки желанието ми. Но аз наистина прекарах чудесно в България и бих искал да се върна отново", заяви Мария Кириленко.

В събота пловдивчанката ще играе с Каролин Вожнячки, която победи днес драматично Даниела Хантухова от Словакия. 
http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Цветана Пиронкова е на 1/2-финал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди