изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 03:02 EEST
Самотна майка застреляла бившия си любовник    
Ред и сигурностОкръжната прокуратура в Кюстендил внесе в съда обвинителен акт срещу брат и сестра за жестокото убийство на 46-годишния Венцислав Петрунов от Дупница, съобщи БТА. Делото ще бъде насрочено до два месеца.

Трупът на бившия таксиметров шофьор беше открит в края на месец януари т.г в опожарения му автомобил край бобошевското село Грамаде. По-късно стана ясно, че Венцислав е бил прострелян с газов пистолет, преработен в боен.

Разследващите са установили, че „режисьор" на убийството е 21-годишната самотна майка Зоя Чаушева. Тя имала връзка с Венцислав, но след края й той продължил да я търси. Ядосана, младата жена организирала кървавото престъпление. Тя изстреляла куршума в главата на Венцислав, а след това организирала заличаването на следите с помощта на брат си - 24-годишния Николай Василев. Двамата подпалили колата, а след това се прибрали по домовете си.

Срещу Чаушева е повдигнато обвинение за умишлено убийство, като извършител на престъплението. Срещу брат й, освен обвинението за помагач в убийството, е повдигнато и обвинение за опожаряване на автомобил.

Предстои съдът в Кюстендил да определи дата за делото, а ако вината на двамата се докаже, ги заплашва затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или лишаване от свобода без замяна.
dir.bg

 


Сходни връзки

Самотна майка застреляла бившия си любовник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.63 секунди