изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:58 EEST
Две момчета убиха пенсионерка, за да я ограбят    
Ред и сигурностДве момчета - на 16 и 17 години са задържани за жестокото убийство на 78-годишна жена в старозагорското село Змейово, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Те я задушили с постелка, след което нанесли множество удари в главата й с дървен сап, за да я ограбят.

Вчера около 17.45 ч. в РПУ-Стара Загора е постъпил сигнал от 56-годишна жена, че майка й е изчезнала от дома си в село Змейово. Криминалистите открили трупа на жената в постройка в близост до къщата, която била в края на селото.

Малко по-късно са задържани и извършителите - 16-годишен ученик от Стара Загора и 17-годишен младеж от Змейово. Те убили пенсионерката, след което откраднали два мобилни телефона и DVD Player.

"По-голямото момче е стар познайник на полицията - задържан е многократно за кражби, осъждан е и има наложени шест пробации. Има и един опит за бягство от ареста", заяви директорът на Областната дирекция на МВР в Стара Загора комисар Алекси Алексиев, цитиран от Дарик радио.
Той допълни, че момчетата не са от ромски произход.

По думите на комисар Алексиев от началото на годината досега 17-годишният младеж вече е извършил пет криминални деяния, а на 19 октомври е осъден за отнета дебитна карта.

Двете момчета са задържани за едно денонощие, а наблюдаващият прокурор Нейка Тенева е обявила, че ще поиска от съда да ги остави в ареста за постоянно.
http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Две момчета убиха пенсионерка, за да я ограбят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди