изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:36 EET
Разкриха коя е жената с амнезията    
Ред и сигурност Установена е самоличността на откритата на 15 октомври в безпомощно състояние жена в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. По време на издирването жената бе настанена за две седмици за лечение в бургаската болница, а след това в Дома за временно настаняване на пълнолетни лица към ОДМВР – Бургас.


Жената се казва Божидарка Димитрова и е на 67 години. Родена е в Добрич, като последната й адресна регистрация е там. Била е учителка по български език и литература. След като съпругът й починал, отношенията със сина и дъщеря й се развалили. Незнайно как Божидарка се озовала в Бургас, като почти година е пребивавала в града. В студените зимни месеци била настанена във временно общежитие, поддържано от община Бургас, но след затварянето му за ремонт Божидарка се озовала на улицата.

Открита е на 15 октомври т.г. в окаяно състояние в близост до сградата на Първо Районно управление „Полиция”-Бургас.

Благодарение намесата на младши разузнавач Снежа Марковска – служител в сектор „Криминална полиция” при Първо Районно управление „Полиция”-Бургас и младши разузнавач Красимир Которов при сектор „Криминална полиция” - ОДМВР – Бургас, Божидарка Димитрова е обявена за издирване, както в местен, така и в национален мащаб. След популяризирането на историята на Божидарка от представители на електронните медии, близките й сигнализирали в бургаската полиция, че са я познали и са готови да пристигнат в Бургас за да я отведат в дома й.

Около 14.00 ч. днес Божидарка Димитрова напусна Дома за временно настаняване на пълнолетни лица към ОДМВР – Бургас и заедно с дъщеря си отпътува от града. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Разкриха коя е жената с амнезията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди