изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:33 EEST
Историкът Георги Марков: Цялата патаклама в Пазарджик се финансира от Саудитска арабия    
Новини Академик Георги Марков прогнозира, че до 5-10 години Турция ще излезе от НАТО, защото вече страната не е толкова зависима от САЩ. Това трябва да ни накара да бъдем много внимателни към политическите действия на съседите ни.

Историкът сподели още, че според него централата на ДПС в София е поръчала заигравката около генерал Васил Делов, когото Общинският съвет в Кърджали не пожела да направи почетен гражданин.
”Всичко това е планирано от централата на партията в София. Няма как общинските съветници сами да решат да гласуват срещу удостояването на генерал Делов със званието почетен гражданин”, обясни академикът пред Нова телевизия.
Той подчерта и засилващото се влияние и развитите на неоосманизма, което се налага от правителството на Турция и специално подчерта ролята на премиера Ердоган в това.
”Неоосманизмът, който се проповядва от настоящото управление на Турция, цели подмяната на култа към Мустафа Кемал - Ататюрк с този към Реджеп Ердоган. Идеята на неоосманизма е да се възстанови великата Османска империя. В момента в Турция ронят сълзи по величието на Османската империя. Ататюрк унищожава халифата, а сега той се радва на възраждане. Целта на Турция е да оглави ислямския от сват. Това е и причината в близките години Турция да излезе от НАТО, защото вече страната не се намира под контрола на САЩ. Сега в Турция се опитват да подменят освободителния характер на Балканската война. Техният проводник на това у нас е ДПС. Партията прокарва линията на неоосманизма, който идва от Турция. Милиони са наливат за пропаганда от страна на Турция. Саудитска арабия налива милиони в джамиите и имамите, а Турция налива в политика. Българската държава трябва да действа в момента, а не само да наблюдава. Цялата патаклама в Пазарджик идва и се финансира от Саудитска арабия”, коментира още академик Марков.http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Историкът Георги Марков: Цялата патаклама в Пазарджик се финансира от Саудитска арабия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди