изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:47 EEST
Следователките-кечистки се шамарили заради работа, едната е с две наказателни дела    
Новини Женският екшън, разиграл се във Варненската окръжна прокуратура, е бил заради професионалните изяви на младите следователки. Около двете от доста време било напечено, съобщава “Монитор”.

Нападателката Станимира Димитрова била отличничка. Колегите й твърдят, че се ползвала с протекциите на окръжния прокурор Владимир Чавдаров.

И битата Илиана Асенова се справяла добре. Тя, обаче, често била мъмрена от началниците си, които не оценявали добре работата й. Срещу Асенова се водят 2 наказателни дела и 5 дисциплинарни производства. След вчерашното меле тя е с още едно наказателно производство – за лека телесна повреда.

Следователката бе на мушката на началниците си за изнасяне на следствена тайна пред медиите по делото за вилното селище „Дебелец” на брега на язовир „Цонево”. То бе за куп закононарушения и извършени документни престъпления от общинската администрация в Провадия и Дългопол и свързани с тях хора на отговорни постове от Варна, включително и магистрати.

Върховният административен съд постанови, че Асенова си е вършила работата съвестно, а към журналистите се обърнала, след като дори главният прокурор Борис Велчев не реагирал на подадения от нея сигнал за извършените закононарушения.

Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров се въздържа от коментар по случая, за да не повлияе на дисциплинарното производство.
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Следователките-кечистки се шамарили заради работа, едната е с две наказателни дела | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди