изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:54 EEST
“Анонимните” удариха фармацевтите    
Общество „Анонимните“ удариха сайта на Българския фармацевтичен съюз през уикенда. Вместо обичайната информация за организацията и дейността й , на интернет страницата им в събота вечер се мъдреше логото на хакерите с призив за протест.

„Анонимните“ този път недоволстват от високите цени на лекарствата в страната ни. Места на протеста, на които ще протестират в София, без да е ясно точно кога, но пък ще тръгнат от пилоните на НДК в посока Президентството и храм паметник „Ал.Невски“. Недоволните в Пловдив ще се съберат на Площад централен , във Варна – Козирката на централния варненски площад, в Бургас – От БСУ през площад „Тройката“ до „Часовника“ (Срещу Общината) и от там до Морската градина до „Казиното“, в Русе пред Халите, във Велико Търново – пред общината. Протестиращи ще има още в Благоевград, Стара Загора, Плевен, Сандански, Сливен и Ловеч, като сборен пункт в тези градове ще е сградата на общината.

Два часа след атака в събота, сайтът на Българския фармацевтичен съюз бе възстановен.

Автор: Vsekiden.com

 


Сходни връзки

“Анонимните” удариха фармацевтите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди