изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:57 EET
ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВАТА САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА НА РАДОСЛАВ РУДАЧЕВ    
КултураРегионалният исторически музей в Добрич представя първата самостоятелна изложба на младия и талантлив художник Радослав Рудачев. Авторът представя уникалния си стил, прилаган в изрисуване на интериори и екстериори на къщи, заведения, апартаменти, автомобили, мотори и реклама.

Изложбата ще включва материали и експонати от всички области, в които работи художника. По време на самата експозиция ще бъдат представени бъдещи идеи, скици и реализирани вече проекти. Още с влизането си посетителите на събитието ще навлязат в атмосферата на една нетрадиционна и впечатляваща изложба, включваща артистични решения за дома, бизнеса, превозното средство, свободното време и всичко, на което може да се вдъхне повече цвят и живот. Творецът ще покаже как чрез креативното си мислене и неспирния си стремеж към създаване на уникални творби, променя буквално ежедневието на своите клиенти, които постоянно се увеличават.

През последните години, в които Радослав Рудачев се занимава професионално с аeрография, графити, мазилки, релефи и декорация натрупва знания и опит, които ще представи на всички, които ще посетят това различно и предизвикателно събитие в Добрич.

Изложбата ще бъде отворена за посещения всеки ден от 7 до 9 ноември от 9 до 18 часа в музея в градския парк "Св. Георги". НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВАТА САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА НА РАДОСЛАВ РУДАЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди