изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 НОЕМВРИ


ОВЕН - Търсете нови решения в името на промените, за които се борите и в които вярвате, че са възможни. Ще имате по-голям успех, ако той е насочен за доброто на повече хора.

ТЕЛЕЦ - Използвайте опита и умението ви да боравите с информацията, с административни и организационни въпроси, за да се ориентирате по-бързо в обстановката и да се справите с новите предизвикателства.

БЛИЗНАЦИ - Развитията през днешния ден ще задълбочат отношенията и сътрудничеството ви с някого, което ще се отрази благоприятно на професионалните ви, творчески и бизнес - проекти.

РАК - Отделеното днес време за събиране на информация, анализи и изводи ще подпомогне последващите ви резултати.

ЛЪВ - Размишлявайки върху отминалите събития, ще търсите и намирате по-добри решения на въпроси, свързани с работата или бита ви.

ДЕВА - Много от вас ще отделят днес от времето си за запознаване с новости в професията и необходимата за тях квалификация.

ВЕЗНИ - С подчертан интерес ще се отнесете към интересуващите ви въпроси и информацията, която те изискват и носят, както и към всяка друга, касаеща професионалното ви развитие, бизнеса, личния ви живот и семейството.

СКОРПИОН - Обогатете знанията си с повече информация, особено, ако се подготвяте за предстоящ изпит, интервю за работа, делова среща или за нова дейност.

СТРЕЛЕЦ - Лекотата, с която общувате днес създава добра атмосфера и хубаво настроение на всички около вас, за това, ако искате да спечелите нечия подкрепа – денят е особено подходящ за това.

КОЗИРОГ – С позитивни мисли и вяра в бъдещето ще обновите сили и добиете повече решимост да се справите с проблемите, каквито за съжаление не липсват в живота ви.

ВОДОЛЕЙ - За много от вас денят ще премине в само подготовка и попълване на знания, в срещи и обмисляне на детайли по въпросите, които очакват решенията ви.

РИБИ - Съобразявайте се с обстоятелствата около вас днес, за да намерите по-бързо изход в създалата се ситуация, в случай, че плановете ви се объркат.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди