изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:59 EEST
НОВОСТИ В АЛБЕНА ПРЕЗ ЛЯТО 2013    
Туризъм Независимо, че зимата наближава, ние в Албена се готвим за Лято 2013. Вижте с какво ще ви изненадаме!


10% отстъпка от цената на резервации направени до 31.01.2013 г. включително. Отстъпката се отнася само за резервации направени през сайта на Албена - www.albena.bg или чрез обаждане на call center Албена /тел. 070012110/. Тя важи за всички хотели в Албена и Приморско и изисква 100% плащане в срок до 20 календарни дни от направата на резервацията.

В помощ при резервирането ще Ви бъде и нашият нов онлайн чат на www.albena.bg.

Ново през Лято 2013

Едно от големите предимства на Албена е уникалната, широка плажна ивица. Единстено тук свободната зона от плажа е 61% и е достъпна за всички Вас.

За всички All Inclusive, Ultra All Inclusive хотели и за хотелите Фламинго Гранд, Лагуна Маре, Калиопа и Боряна продължава политиката и през следващия сезон за предоставяне на безплатно ползване на чадъри и шезлонги на плажа, голяма част от които ще бъдат подновени. За хотелите Добруджа, Доростор, Камелия ще се предлагат по 2 безплатни чадъри на стая и шезлонги срещу допълнително заплащане, които гостите могат да ползват на свободните площи на плажа.

Ще бъдат удвоени броят на дървените пътеки по плажа за инвалиди и детски колички. За семействата с малки деца и бебета ще бъдат предоставени специални шезлонги за бебета.

Новият плажен ресторант „Рай" с капацитет 460 места ще бслужва за обяд гостите от хотелите  Ралица Супериор, Ралица, Вита Парк и Ком от 11.00 до 16.30 часа, а вечер ще работи като а-ла карт ресторант и коктейл бар с жива музика, за всички гости на к.к. Албена.

През 2013 г. Ви даваме възможност да ползвате новата ни формула на нощувка със закуска или закуска и вечеря в хотелите Боряна и Лагуна Маре. Тя ще включва удължена закуска в х-л Боряна до 12:00 часа, а в х-л Лагуна Маре до 11:00.

Хотел Боряна ще бъде напълно обновен за новия сезон. Гостите му ще се настаняват в модернизирани стаи - нова мебелировка, нови покривки, завеси, спално бельо и възглавници, нови LCD телевизори и претапицирани дивани и столове.

Dine around концепцията ще продължи и през сезон 2013 година като за гостите , резервирали хотелите - Калиакра, Гергана, Сенди Бийч, Мура, Славуна и Лагуна Бийч тя ще е валидна през целия сезон. За всички останали хотели тя ще е валидна за периода до 30.06 и след 02.09.2013 г. И следващата година, както предходните две , гостите закупили ваканция в КК Албена с минимален престой една седмица на all или ultra inclusive ще имат възможността да посетят нашите а- ла карт ресторанти по избор и да се насладят на един обяд и една вечеря, избирайки от богатите и разнообразни менюта. Туристите, отседнали в комплекса, ще имат възможност и следващия сезон да избират от 6 ресторанта, а именно:

  • Ресторант Ciel Bleu - 17 етаж на хотел "Добруджа" - за задоволяване на изтънчения вкус на нашите гости в този ресторант се грижи френски главен готвач, който подготвя ново меню, с което ще изненада всички посетители и ще задоволи и най - претенциозния вкус с перфектно подбрани и приготвени френски ястия
  • Ресторант Калиопа - гръцки ресторант
  • Мексикански ресторант „Текс - Мекс"
  • Италиански ресторант „Ти Aмо" - с италиански главен готвач
  • Ресторант "Поко Локо"
  • Ресторант "Зелена ябълка"

Тематичните вечери и градинските партита ще са основния акцент в разнообразяването на предлагания продукт през сезон 2013. Мексиканска, италианска, гръцка и  френска тематични вечери ще бъдат предлагани в повечето от нашите ресторанти като провеждането им ще бъде организирано от главен готвач от съответната националност, което Ви гарантира автентични, оригинални и разнообразни ястия.

В комплекс Ралица, Ралица Супериор и Вита Парк  стаите ще бъдат също освежени - нови покривки, завеси, нови LCD телевизори и претапицирани дивани и столове. Във всяка стая на х-л Ралица Супериор  безплатно на разположение на нашите гости ще бъдат новите сетове за кафе.

Гостите на хотелите ни „Компас"," Панорама" и „Магнолия" ще имат възможност да обядват докато са на плажа в р-т „ Доростор".

Ще бъдат направени три нови игрища за плажен тенис за безплатно ползване от гостите на курорта.

И през сезон 2013 г. ще продължим да предлагаме на нашите гости прясна риба - ципура, лаврак, калмари, сафрид, октопод, фриза, раци, аншоа, който и морски деликатеси ще присъстват на блок масите. Нашата цел е да осигурим за вас здравословна и първокласна храна. Висококачественото обслужване е наш основен приоритет, с който искаме да затвърдим Албена като най-доброто място за почивка, където се предлага най-добрият ултра ол-инклузив и ол-инклузив по българското Черноморие.

Хотел Фламинго Гранд ще Ви предложи богата анимационна програма 4 дена в седмицата.

 


Сходни връзки

НОВОСТИ В АЛБЕНА ПРЕЗ ЛЯТО 2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди