изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:41 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 09.11.2012    
ВреметоПрез нощта ще бъде ясно и тихо. Минимални температури - между минус 1° и 4°, по Черноморието 6°-8°. В София - около нулата. Към сутринта от северозапад-север облачността, висока и средна, ще започне да се увеличава. През деня ще има разкъсана висока и средна облачност, над Северна България предимно значителна. Над южните райони от страната ще има и слънчеви часове, но сутринта на места в низините и котловините там ще бъде с намалена видимост. В Дунавската равнина ще се появи слаб запад-северозападен вятър. Максимални температури - между 11° и 16°. В София: 13°.
Дебора29.10.2011 БИНГЬОЛ /ТУРЦИЯ/: Атентатор самоубиец се взриви пред регионален офис на управляващата Партия на справедливостта и развитието в югоизточния турски град Бингьол, като причини смъртта на двама души и рани 12 другиВиктория БекъмСтудент хвана 155-килограмов морски език с баща си

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава.

Над планините ще има разкъсана облачност, по-значителна над старопланинското било, а над южните планински масиви ще има и слънчеви часове. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 9°, на 2000 метра 2°.

По Черноморието денят ще започне със слънчево време, но още преди обяд ще се появи разкъсана висока облачност, която след обяд ще се увеличава и вплътнява. Вятърът ще е съвсем слаб, от северозапад. Максимални температури: 13°-14°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 09.11.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди