изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:43 EET
Варненският бизнесмен е бил жестоко убит    
НовиниВарненската окръжна прокуратура работи по версията за убийство на 48-годишния бизнесмен Борислав Енев, чийто обезобразен труп беше открит вчера в къща в Аксаково. Това съобщи говорителят на държавното обвинение в морската столица Радослав Лазаров, цитиран от Дарик радио.

Около 16.06 ч. вчера на телефон 112 е бил подаден сигнал за мъж, пострадал от порязване на стъкло в къща на улица "Марциана" във Варна. Когато медицински екипи пристигат на мястото, заварват кървава баня. Борислав Енев бил мъртъв, като върху него имало парчета разбито витражно стъкло. Лицето му било нарязано, а парчета от него са липсвали.

След продължилия до късно снощи оглед и извършените процесуално-следствени действия разследващите стигат до извода, че бизнесменът е убит по особено мъчителен начин. Тялото му е открито в стая на втория етаж от къщата, съобщи варненският сайт "Петел". Предполага се, че извършителят се е опитал да замаскира престъплението като битов инцидент.

На този етап от разследването прокурор Лазаров отказа да коментира дали има заподозрени. Аутопсията ще установи точно кога и как е настъпила смъртта.
„На база на извършените процесуални действия, събраните доказателства и данни, считаме, че на този етап се касае за убийство”, каза окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров, цитиран от "Фокус". Изградени са версии, по които се работи активно от снощи.

Борислав Енев е участвал в няколко фирми. В една от тях - "МА-БС Инвест" ООД, е бил съдружник със Славко Комитов, който го обвинява, че му е откраднал дяловете и го съди за 600 000 евро. Фирмата пък се разследва за данъчни престъпления.  http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Варненският бизнесмен е бил жестоко убит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди