изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:12 EEST
Славко Комитов за убития Енев: Беше се забъркал с много и опасни хора    
Новини Бившият ми съдружник се беше забъркал с много и опасни хора. Нямам представа какво може да се е случило, но въпреки че с него се разделихме в не особено добри отношения, аз съм потресен от случилото се. Това заяви пред БЛИЦ бившият съдружник на убитият бизнесмен Борислав Енев – Славко Комитов.

Двамата са били съсобственици във фирмата за недвижими имоти „МА-БС Инвест” ООД. Впоследствие Комитов бива отстранен от дружеството, като самият той твърди, че това е станало по незаконен начин. Пише няколко жалби до прокуратурата и полицията. Комитов претендира, че дяловете му в дружеството са "откраднати" посредством документи с невярно съдържание.

Една от най-фрапиращите злоупотреби е декларация по чл. 13, ал. 4 от Търговския регистър, която е подписана и заверена от варненски нотариус през 2009 г. на базата на безсрочно пълномощно на името на Борислав Енев. По това време обаче Търговски регистър не е съществувал, а самата декларация, която дава възможност да се правят промени в него, е сътворена от нотариуса без знанието на Комитов.

„Вярно е, че изключен по незаконен начин от дружеството, в която бях съдружник, но съм си търсил права само със законови средства”, категоричен е Славко Комитов. И добавя, че по неговият случай, по който той е ощетен със стотици хиляди евро.

Междувременно „МА-БС Инвест” ООД се сдобива с нов член - Петьо Почев. Но и той впоследствие излиза от дружеството, след като разбира, че следствените органи го търсят във връзка с жалбите за нарушения, които е подавал Комитов. След това дружеството бива прехвърлено от Борислав Енев и Петьо Почев на племенника на Енев – Димо.

Той е и човекът, който разполага с всички активи на фирмата, които никак не са малко, казва Комитов. Той добавя, че голяма част от тях са „източени” и прехвърлени на фирма „Акса”.
http://www.blitz.bg

Варненският бизнесмен е бил жестоко убит
 


Сходни връзки

Славко Комитов за убития Енев: Беше се забъркал с много и опасни хора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди