изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:24 EEST
2 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ЗА ПЛАСЬОР НА ДРОГА    
Ред и сигурностНа 2 години затвор е осъден от Окръжния съд в Добрич 33-годишният Илиян Ив. Илиев. Вчера магистратите  одобриха постигнатото между него и окръжната прокуратура споразумение за решаване на делото му в досъдебното производство. Наказанието трябва да бъде изтърпяно в затворническо общежитие с общ режим. Той е осъден да заплати и глоба в размер на 5 хил. лв.

            Със споразумението Илиев е признат за виновен в това, че на 2 май тази година без надлежно разрешително е придобил от Ради Опълченов от Добрич и държал с цел разпространение 4 найлонови пликчета с хероин с общо тегло 1,42 грама на обща стойност 92,30 лв.

Съдът е одобрил постигнатото между него и прокуратурата споразумение, след като Илиев се е признал за виновен, доброволно е подписал документа и приема последиците му на влязла в сила присъда.

            Той има основно образование, семеен е, безработен, не е осъждан.

От пресцентъра на окръжния съд припомниха, че на 23 октомври Ради Опълченов бе признат за виновен за извършването това, че е държал и разпространил на каварненец 0,39 гр. хероин на стойност 19,50 лв., а на 2 май е придобил от неустановено при разследването лице и държал с цел разпространение кафяво прахообразно вещество, съдържащо се в черна найлонова торбичка, затворена в стъклен буркан с надпис „Лютеница” с общо нетно тегло 40,97 гр., представляващо хероин на стойност 2 663,05 лв. Общата стойност на цялото количество наркотични вещества от 41,36 гр. е 2 682,55 лв. Той е наказан с 5 години и 6 месеца лишаване от свобода и глоба в размер на 20 хил. лв.  

НДТ

 

 


Сходни връзки

2 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ЗА ПЛАСЬОР НА ДРОГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди