изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:42 EEST
Двама души са загинали при автогонка в Бургаско    
НовиниДвама души загинаха, а още трима са тежко ранени в резултат на автомобилна гонка край Бургас. Инцидентът е станал вчера към 18.30 часа на права отсечка до езерото "Мандра", съобщи БНР. Очевидец разказва, че преди катастрофата два автомобила са се състезавали.

Единият ударил движещия се в насрещното платно пикап. След катастрофата втората кола от гонката дори не спряла.

Участъкът често се използва от любителите на незаконните автогонки, които се организират обикновено по тъмно. Поради тази причина върху настилката са били поставени изкуствени неравности, но както е видно без особен ефект.

Днес говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева уточни, че верижна катастрофа по пътя к-с „Меден рудник” - с. Твърдица е причина за смъртта на двамата. В катастрофата са участвали четири автомобила. Останалите участници в катастрофата са ранени. Установена е самоличността на загиналите, предаде "Фокус".

Общо четирима са загинали при станалите 21 тежки пътнотранспортни произшествия в страната през изминалото денонощие, съобщава СБА, като се позовава на "Пътна полиция". Двадесет и пет души са ранени. В района на София са регистрирани 118 леки катастрофи и 5 тежки; петима са ранени. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Двама души са загинали при автогонка в Бургаско | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди