изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:24 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 11.11.2012    
ВреметоПрез нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време. По-значителна ще се задържи облачността над източните райони, но валежи не се очакват. В по-голямата част от страната вятърът ще стихне, с изключение на крайбрежието на морето, където ще бъде до умерен от север-североизток. Минимални температури между минус 1° и 4°, по Черноморието – 6°-9°; в София – около минус 1°. Утре ще преобладава слънчево и почти тихо време. В сутрешните часове все още по-значителна облачност ще има над югоизточните райони, а на места в равнините и котловините видимостта ще бъде намалена от мъгла. Около и след обяд от запад облачността, средна и висока, ще започне да се увеличава. Максимални температури между 12° и 17°, в София – около 13°.
Четиригодишен котарак на име Томазо се оказа наследник на състояние, оценявано на 10 милиона евроФонтаните на Беладжио - Лас Вегас, САЩRaquel Gibson 96Balchik/Балчик



Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за ноември.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд над масивите в западната половина от страната облачността, средна и висока, ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен, в ниските части югозападен, а по билата – североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра – около 2°.

Над Черноморието по-значителна облачност ще има в часовете преди обяд, а след обяд ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде слаб от изток. Максимални температури 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-17°. Вълнението на морето 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 11.11.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди