изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:02 EEST
Кличко пренебрегна Кубрат Пулев    
СпортИнтерконтиненталният и европейски шампион при професионалистите - Кубрат Пулев, няма да се бие скоро с Владимир Кличко. БЛИЦ първи писа за това още след боя на българина над Александър Устинов. По всичко личи, че мач с брат му Виталий също няма да има, след като по-големият от тях стана депутат в Украйна и е на път да се откаже.

За разминаването с Владимир стана ясно след изказване на самия него. Вчера световният шампион в супер тежка категория във версии WBA, WBO, IBF и IBO се наложи по точки над поляка Мариуш Вах в 12-рундов двубой.

До средата на декември трябва да стане известен следващият му съперник.

"В рамките на 2-3 седмици ще изберем следващия ми съперник. Не изключвам той да бъде Денис Бойцов или Александър Поветкин. Както единият, така и другият, ме удовлетворяват в качеството им на възможни опоненти. Първо трябва да обсъдим това с боксовите федерации, чиито титли трябва да защитя", обясни Кличко.

Припомняме, през септември беше обявено, че победителят от мача Кубрат Пулев – Александър Устинов ще стане претендент № 1 за световната титла на Владимир Кличко. Кобрата спука от бой руснака, но след това ситуацията се обърна на 180 градуса.

Шефът на IBF Линдзи Тъкър първоначално обяви, че ако Пулев се наложи над Устинов, ще може да предизвика Кличко. Сега обаче същата тази Тъкър официално заяви, че Кобрата трябва да направи още една победа, за да получи това право.

“На 22 декември ще има двубой между Томаш Адамек и Стивън Кънингам, като спечелилият срещата трябва да се бие с Кубрат Пулев или който тогава е № 1 в ранглистата, за да заеме мястото на обезателен претендент за световната титла”, изненадващо коментира Тъкър.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Кличко пренебрегна Кубрат Пулев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди