изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:45 EEST
Размерът на самолета няма значение    
Любопитно Да вдигнеш самолета в... самолета си е истинско постижение, което няма как да не се запише със златни букви в собствената ти секс история.Влажна целувка и бързо бръкване в деколтето на стюардесата обаче не се брои. Целта е да докараш партньорката до оргазъм, докато си в нея на борда. Също като Кармен Електра или Джанет Джексън, които отдавна са се похвалили с подобни приключения във въздуха.

Ако направиш като тях, имаш шанс да се включиш в клуба "Миля височина" - неформално и без членски внос. Важното е да си правил секс на поне 1,6 км (около миля) над Земята. Преживяното може да се докаже чрез клипче в интернет например. Всъщност, ако излъжеш другите, как ще излъжеш тялото си, че е останало незадоволено...

Палавата мисис Полк

И независимо че секс удоволствията във въздуха си ги бива, историята на клуб "Миля височина" води до една самолетна катастрофа през 1916 г. Тя дори е документирана в тогавашния американски печат под заглавието "Секс във въздуха завършва под вода".
Мъжът, разписал се с необузданите ласки на високо, е Лорънс Спъри. Освен че бил летец и давал частни уроци, явно е знаел и как да омайва дамите. Та, известно време след като изобретил автопилот за малкия самолет, който управлявал, той решил да го пробва в компанията на съпругата на мистериозния Уолдо Полк. Рогоносецът по същото време работел във Франция и нямало как да наблюдава отблизо заниманията на благоверната си. Какви точно стойки са практикували Спъри и палавата мисис Полк, във вестниците не пише, но резултатът бил споменатата вече катастрофа, при което самолетът се озовал в едно езеро в щата Ню Йорк. За щастие и двамата се отървали с леки наранявания. Само дето г-н Полк разбрал, че съпругата му слага рога...

Шампанско и дискретност

Въпреки катастрофалното начало движението "Миля височина" не спира да привлича последователи. Нищо, че сексът в самолет може да им докара не само публичен срам, но и глоба, че даже и арест.

За да спестят подобни неудобства на кандидат-членовете, все повече малки компании на Запад предлагат "летящи" секс услуги. Те включват час - час и половина удоволствие във въздуха, съпроводено с шампанско и ягоди на борда. След края на същинската част екипажът е длъжен да издаде и сертификат за принадлежност към вече споменатия клуб.
Една от компаниите в САЩ - "Фламинго еър", иска от клиентите си за подобен полет 425 долара. Срещу това обещава "плътни завеси", за да осигури спокойствието на двойката, както и "много дискретен пилот". От фирмата твърдят, че най-често поръчителите са дами, които искат да възобновят страстта в дългата си връзка.

Австралийската "Еротик еъруейс" е обявила цена от 675 долара за 40 минутен полет. Ако на борда ще се прави тройка, таксата скача със 75 долара.

Какво ни възбужда горе

 Има хора, които за нищо на света няма да се разголят на борда. Те обаче не знаят какво изпускат, твърдят познавачи. И обясняват, че вибрациите и ниското атмосферно влияние сред облаците възбуждат неимоверно и може да ви изтласкат на седмото небе - ама на оргазмите.

А ако не сте фен на споменатите вече полети с "дискретни пилоти", то рискът да ви спипат е сериозен, което също е силен афродизиак. Някои пасажери пък пристъпват към действие, следвайки идеята, че всичко, случило се във въздуха, остава... във въздуха.
Така че даже и да не се запишеш в специалните "розови" полети, има шанс да го направиш и при редовен курс. Важното е всичко внимателно да се планира, за да няма конфузни ситуации и нервно тропане по вратата на тоалетната, докато се чудиш кое да закопчаеш първо - ципа на панталона си или сутиена на дамата.

Някои съображения

Ако искате да правите секс в самолета и нямате гадже под ръка, то ето някои съвети, които дават в сайта milehighclub.com

- Резервирайте полет. Дестинацията няма значение, но все пак може да се съчетае с почивка. 

- Когато се качите на борда, потърсете друг пътник, който изглежда секси (също като вас), пътува сам и има голяма вероятност да е забравил задръжките си вкъщи. 

- Пригответе се за преговори за смяна на местата със съседа на "обекта". Не му предлагайте като подкуп одеялото, защото то ще ви трябва!

- Изчакайте филмът на борда да започне, преди да се впуснете в собствената си история. Все пак не искате да ви арестуват за неприлично поведение, нали? 

- Ако имате възможност да избирате, пътувайте нощем или поне в по-късните часове. Тогава повечето от останалите пасажери са сънени, може да дремнат и няма да обърнат внимание на набъбналите ви панталони.

- Преди да пристъпите към действие, се уверете, че наистина сте минали височината от 1 миля. Нали желаете всичко да бъде официално, за да се запишете в "клуба"?
Щом настъпи време за действие, бъдете бързи и тихи. Все пак не е необходимо всеки да ви чуе, а и не точно това е мястото,където да показвате половата си мощ. Щом светлините угаснат и всички се унесат или загледат филма, покрийте коленете на двамата с общо одеяло. Смъкнете панталоните и бельото, а ако дамата е с пола, ще сте истински късметлия. След като осигурите терена, преминете към действие - започнете да "настройвате" партньорката си с ръка, а после - каквото сабя покаже.

Ако наистина сте късметлия и самолетът е почти празен, може да се пробвате и да го направите на седалките. Жената трябва да седне във вас, а вие да проникнете бавно и нежно.

Ако обаче сте от по-срамежливите и възбудата ви е разтресла по-силно, изберете "класическия" вариант - тоалетната. Това едва ли е най-романтичното място за секс, но колкото да си осигурите мечтаното членство в клуба - става.

А след това със сигурност ще има с какво да се похвалите на приятелите си. Даже и да нямате сертификат...

http://www.trud.bg/

Има ли размерът значение

10 претендентки за “МИС ЕСТЕСТВЕН БЮСТ”

Мъжете по света си ги премериха. Ето резултатите

Сексуалните тайни на жените според зодията

Секс митовете, които научава от порното

Любов с колежката

Мис Силикон-2 Александрина Йорданова: Мартин Камбуров има чудовищен пенис!

Адриана Секуличка – абдикиралата "Мис Русе 2010": Искат от мен секс за пари и секс с жени

За какво лъжем най-често в секса?

Ако размерът има значение

Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души!

Има ли размерът значение

Порно-звездата Джи Джи Стийл: Родителите ми не знаят какво работя

 


Сходни връзки

Размерът на самолета няма значение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди