изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:49 EEST
МАСОВО КРАДАТ ЕЛЕКТРОПРОВОДНИЦИ; 35 ХИЛ. ЛВ. РАЗПРЕДЕЛЯ ОССП ЗА ДЕТСКИ ДОБАВКИ    
НовиниЗа масови кражби на електропроводници алармира вчера директорът на електроразпределителното дружество инж. Румен Цонев. Само за последните две седмици неизвестни са задигнали кабелите от 21 междустълбия в района на село Ляхово и още 7 край Албена. Щетите от тези кражби са не само откраднатите проводници, но и разходите по възстановяването и загубите, които търпи дружеството, заради неподаване на електроенергия каза още инж. Цонев.

***************

Детските добавки по Закона за семейните помощи за деца ще се изплащат на 15 и 18 ноември в Общинската служба за социално подпомагане в Добрич, съобщи за НДТ ръководителката й Иванка Шопова. За целта са одобрени общо около 1300 молби. Помощите ще бъдат изплащани на касата на службата. Сумата, която ще бъде разпределена е 35 хил. лева. Според Шопова, част от получавалите досега такива помощи са отпаднали, тъй като не са представили бележки, че децата им редовно ходят на училище.

НДТ - 12 ноември 2002 г.

 


Сходни връзки

МАСОВО КРАДАТ ЕЛЕКТРОПРОВОДНИЦИ; 35 ХИЛ. ЛВ. РАЗПРЕДЕЛЯ ОССП ЗА ДЕТСКИ ДОБАВКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди