изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:19 EET
ОБВИНЕН ЗА УБИЙСТВО В СЕЛО РОСИЦА ОСТАВА ЗАД РЕШЕТКИТЕ, ИСКАЛ ДА БЯГА В ЧУЖБИНА    
Ред и сигурностОкръжният съд в Добрич потвърди ареста на 53-годишния Пейчо В. Ил. от село Росица, който е разследван за смъртта на съселянин, съобщиха от пресцентъра на съда. Оттам посочиха, че мъжът е обвиняем за това, че на 11 юни тази година е причинил на 57-годишен от същото село средна телесна повреда, довела десетина дни по-късно со смърт.

Според разследването, след като пили бира, двамата тръгнали да се прибират заедно. По-късно свидетел по делото намерил 57-годишния в безпомощно състояние. Пейчо Ил. е бил привлечен като обвиняем на 7 юли, а на 10 юли Районният съд в Ген. Тошево му е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража”. Пред Окръжния съд Пейчо обжалва отказа на Районния съд в Ген. Тошево да измени мярката за неотклонение в по-лека. Според адвоката му, разследването е приключило и няма опасност Пейчо да го възпрепятства или да въздейства на свидетелите. Поради продължителния престой в ареста мъжът не се чувствал добре. От прокуратурата са се противопостави на искането. Прокурорът смята, че с периодичното искане на изменение на мярката за неотклонение се затруднява разследването. Той отхвърлил и съмнението за влошено здравословно състояние на Пейчо, като посочил, че са събрани доказателства за намерение на 53-годишния да избяга в чужбина, което досега не се е случило само заради задържането му под стража.

Пейчо е с основно образование, работи, не е семеен и не е осъждан.

Окръжният съд е потвърдил мярка за неотклонение задържане под стража, посочват от пресцентъра му. НДТ

 

 


Сходни връзки

ОБВИНЕН ЗА УБИЙСТВО В СЕЛО РОСИЦА ОСТАВА ЗАД РЕШЕТКИТЕ, ИСКАЛ ДА БЯГА В ЧУЖБИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди