изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:10 EEST
Катастрофирал шофьор постъпи в ”Пирогов” с куршум в главата    
Новини43-годишен мъж е приет в реанимацията на "Пирогов" с огнестрелна рана в главата, след като снощи е катастрофирал с джипа си в Ботевград, съобщиха от пресцентровете на Областната дирекция на МВР-София и на лечебното заведение.

Катастрофата е станала около 18 ч. в района на бензиностанция на кръстовището на ул. „Севаст Огнян” и „Г.С.Раковски”.

На завой шофьорът на червен джип "Форд" с ловешка регистрация е изгубил контрол и се е ударил в бетонна колона от оградата на бившето предприятие "Родина". След това автомобилът се е блъснал и в паркиран товарен микробус, съобщиха местните сайтове "Балканец" и botevgrad.com.

На мястото веднага са били изпратени полицейски екипи и две линейки на Бърза помощ. Дежурна оперативна група е извършила оглед.

В колата са пътували двама мъже. 43-годишният шофьор е тежко ранен и е транспортиран в "Пирогов". При прегледа със скенер е установена огнестрелна рана и фрактура на черепа. Мъжът е опериран, като е отстранен част от образувалия се хематом, но куршумът не е изваден. Настанен е в реанимацията на неврохирургията на столичната болница в кома и с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов".

По неофициална информация той е софиянец и се казва Венцислав Ценов.

Спътникът му е на 42 години, уточниха от пресцентъра на МВР. Той също е бил транспортиран в столична болница, но е отказал медицинска помощ и е напуснал доброволно лечебното заведение.

И двамата мъже са с криминални регистрации - раненият шофьор е осъждан два пъти ефективно в чужбина, а спътникът му е регистриран за кражба, противозаконно отнемане на МПС, измама, обсебване, притежание на взривни вещества, огнестрелно оръжие и боеприпаси, както и за шофиране след употреба на алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство за опит за умишлено убийство. В момента се извършва оглед на района на инцидента. Разследващият екип изяснява обстоятелствата около случая.
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Катастрофирал шофьор постъпи в ”Пирогов” с куршум в главата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди