изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:21 EET
СИЛИСТРЕНЕЦ ЗАГИНА, СЛЕД КАТО ПРИЧИНИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА НА 200 МЕТРА ОТ ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


През изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 2 криминални престъпления.

-          На 17 ноември в 3:30 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение за кражба от търговски обект в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител чрез разбиване на входна врата е извършил кражба на 77 кутии цигари различни марки и 4 бутилки с алкохол. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

-          На 17 ноември в 17:25 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път град Варна за град Добрич, на около 200 метра преди табелата за град Добрич. Лек автомобил „Опел” със силистренска регистрация, управляван от Е.Е. (59г.) от град Силистра, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация, управляван от Д.Д. (24г.). Вследствие на настъпилото ПТП, Е.Е. почива на място. Д.Д. е отведен от екип на ЦСМП към МБАЛ град Добрич, прегледан и настанен без наранявания в отделение „Хирургия”, без опасност за живота. От настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети и по двата автомобила. Взети са кръвни проби по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

 

            Контролните органи са съставили 16 акта и 32 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

 

На територията на ОД НА МВР Добрич е възникнал 1 пожар без материални загуби.

 

-          На 16 ноември във Второ РУП Добрич, е получено съобщение за пожар на дървена постройка в покрайнините на село Врачанци, община Добричка. Екип на РСПБЗН – Добрич, успява да загаси пожара. В напълно изгорялата барака е намерен трупът на С.Г. (62г.) от село Врачанци. По данни на съседи, жената е била трудно подвижна. Постройката е била без електрическо и водно захранване. Улики за насилие и умисъл не са констатирани. Вероятната причина за пожара е неправилно боравене със запалими материали.

 


Сходни връзки

СИЛИСТРЕНЕЦ ЗАГИНА, СЛЕД КАТО ПРИЧИНИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА НА 200 МЕТРА ОТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди