изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:02 EEST
Това е тотомилионерът!    
ЛюбопитноЗа първи път в българските медии новинарски портал №1 публикува снимката на годината. Това е щастливецът Росен Русимов-Джуджето, за когото "ШОУ" и БЛИЦ първи съобщиха, че е спечелил половината от най-големия джакпот в историята на България!

“Ако това е истина, този човек доста рискува, като се е разкрил. Все пак живее в България!”; “Жалко. Ако не се беше разкрил, можеше и да си оправи живота, сега бързо ще се прости с това, което има.” ;“Ще мреш, брат! По-щур човек от теб не бях виждал”. Това са само част от коментарите на наши читатели, които смятат, че тотомилионерът от Перник е сгрешил фатално, разкривайки самоличността си първо пред БЛИЦ.Както първи БЛИЦ писа, един от късметлиите, който удари големия джакпот, е Росен Джуджето от града на миньорите. Щастливецът е на 45 години и не се притеснява да говори пред медиите за парите, които ще вземе малко преди Коледа – на 21 декември. Въпреки мнението на повечето българи, че “тази известност не ще му донесе щастие в мутренска България”, Росен не се крие. Веднага след като е разбрал, че печели сумата от 4 736 303 лева, той е вдигнал луд купон, на който поканил всички.

“Чувствам се както вчера, щастлив съм си по принцип”, категоричен бе той пред БЛИЦ. 

“Със здраве да си ги харчи!”; “Жив и здрав! Бог да помага на скромните и хладнокръвните!”; “Евала, майсторе! Да си харчиш парите със здраве и умната!”, пишат част от форумците. Други го хвалят, че е стъпил здраво на земята и смята да развие бизнес, като така ще даде хляб на други хора. Трети треперят за живота му и отбелязват, че със сигурност ще му се случи нещо лошо в най-скоро време. 

Джуджето обаче е спокоен. Той играе в малък футболен отбор в Перник и е обещал на съотборниците си да купи автобус, за да се возят заедно. Жена му пък е изпаднала в шок, след като разбрала за милионите. От притеснение тя започнала да пие хапчета.

Със спечелените пари Росен няма намерение да емигрира в чужбина, за разлика от други българи, забогатели внезапно. Част от сумата, както той сподели в първото си интервю за БЛИЦ, той иска да вложи в собствен бизнес, а останалата – да дари.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Това е тотомилионерът! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди