изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:28 EEST
ДОБРИ ЙОРДАНОВ: „СТОЙКА ПЕТРОВА ОТНОВО ТРЯБВА ДА Е СПОРТИСТ №1 НА ДОБРИЧ”    
Спорт„Стойка Петрова трябва отново да е Спортист №1 на Добрич за 2012 г. Тя е най-успешният състезател в Добричка област през отминаващата си вече година. Завърши на пето място на Олимпиадата в Лондон и на световното първенство в Китай. Стойка постигна успехите си като състезателка на родния си боксов клуб Добрич и ни даде множество поводи за гордост, че сме добруджанци.


През тази година няма друг спортист от региона, който може да се похвали с успехи като нейните”, заяви пред репортер на НДТ бившият й клубен президент в Добрич Добри Йорданов.
Той е подал номинацията на боксьорката в последния момент, като дори заяви, че днес ще допълни списъка, като предложи още един състезател – Шабан Димитров, станал втори на първенството при младежите и трети при мъжете.
„Стойка не съм я информирал лично за номинацията, но споделих на треньора й, като очаквам той да й каже. Очаквам хората, които ще попълват анкетните карти да гласуват за нея независимо, че от два месеца се състезава за клуба в Русе”, добави Йорданов. Припомняме Ви, че Стойка Петрова бе избрана за Спортист №1 на Добрич за 2011 г. Тя е многократна републиканска шампионка. Очаква се тя да бъде определена и за боксьорка №1 на България за 2012 г. 

БОКСЪТ МЕ ИЗГРАДИ КАТО ЛИЧНОСТ, ДАДЕ МИ УВЕРЕНОСТ И УПОРИТОСТ /СНИМКИ/

 


Сходни връзки

ДОБРИ ЙОРДАНОВ: „СТОЙКА ПЕТРОВА ОТНОВО ТРЯБВА ДА Е СПОРТИСТ №1 НА ДОБРИЧ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди