изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:58 EET
XVIII НАЦИОНАЛЕН АГРАРЕН СЕМИНАР    
ЗемеделиеЗа 18-и път „Добрички панаир” организира Национален аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него” от 22 до 24 ноември в хотел „Фламинго Гранд” в курорта Албена.


От 22 до 24 ноември в хотел „Фламинго Гранд” в Албена ще се проведе 18-ото издание на Националния аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него”, организиран от „Добрички панаир” АД, съобщиха организаторите.
Министерство на земеделието и храните ще участва с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Експерти  ще запознават участниците в семинара с начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират за новостите по мерките, засягащи всички сектори в земеделието както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата и ще раздават информационни материали .
„Добрички панаир” АД  със своята осемнадесет годишна история  е доказал  своето водещо значение и ефективност, като място за запознаване с новостите в бранша и  установяване на  трайни полезни  контакти. През дните на  форума се  събират земеделски производители и фермери от цялата страна, председатели на кооперации, научни институти, браншови организации,  както и  фирми, обслужващи аграрния сектор от България и чужбина. Участниците в семинара имат възможност да представят пред аудиторията  своите конструктивни предложения, да очертаят възможностите за партньорство и параметрите на сътрудничество. Осъществяването на такъв ползотворен диалог превръща Националния  аграрен семинар  във инструмент и фактор за разрешаване на съществуващите проблеми в сектора селско стопанство .  
Официалното откриване на семинара е предвидено  за  13:15 часа на  22 Ноември в хотел „Фламинго Гранд”, К.К. Албена. Сред поканените гости са народни представители, земеделският министър Мирослав Найденов, Любомир Маринов – изпълнителен директор на Националната служба за съвети в земеделието, проф. д-р Петър Славейков – председател на Селскостопанска академия, областният управител Желязко Желязков, председателят на Общинския съвет Ангел Табаков, кметът на Добрич Детелина Николова.
Традиционните награди на „Добрички панаир” АД ще бъдат връчени по време на официална вечеря в ресторанта на хотел „Фламинго Гранд”. НДТ
 


Сходни връзки

XVIII НАЦИОНАЛЕН АГРАРЕН СЕМИНАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди