изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:16 EEST
СДС се разделя с тези, които не подкрепиха Стоянов    
Политика

Лъжат, че не сме обсъдили предложението с тях, категоричен е Кабаиванов'. Ще продължим пътя си без тези, които не подкрепиха кандидатурата на Петър Стоянов за конституционен съдия, обяви пред Агенция Фокус лидерът на СДС Емил Кабаиванов, като подчерта, че „това са хора, които искат да продължават да нанасят удари върху истинската десница, върху СДС“.



Ще продължим на чисто и по-силни“, допълни синият лидер.

Аз задавам въпроса на тези, които не подкрепиха кандидатурата на Петър Стоянов – ние можем да подкрепим кандидатура на Екатерина Михайлова, но не можем да подкрепим безспорната обединителна кандидатура на Петър Стоянов?“, пита Кабаиванов, като според него „няма аргументи“.

По думите му номинация на СДС се издига чак сега, а не при първия избор за конституционен съдия, защото вече е била издигната номинация на Екатерина Михайлова.

Ние не искахме да пречим на тази номинация, държахме се коректно”, аргументира се Кабаиванов. Според него е абсолютна лъжа обвинението на депутати от СДС, че не е била обсъждана с тях номинацията на Петър Стоянов, преди да бъде обявена.

В понеделник всички депутати бяха известени, че във вторник на национално ръководство ще обсъждаме кандидатурата. Искахме заедно да я обсъдим и тогава да обявим името. На националното ръководство присъстваха само двама от тях – Любомир Иванов и Димо Гяуров. Бяха информирани, бяха поканени. Това, че не са присъствали, не значи, че не са информирани”, посочи Кабаиванов.

Той определи за смешно и несъстоятелно обвинението, че е влязъл в сделка с ГЕРБ за номинацията за конституционен съдия.

С кандидатура като Петър Стоянов, и по начина, по който направихме тази стъпка абсолютно публично, открито, не може да става дума за никакви договорки”, уверява Емил Кабаиванов.

 


Сходни връзки

СДС се разделя с тези, които не подкрепиха Стоянов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди