изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:05 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани три криминални престъпления.



 

 

-         На 26 ноември в Първо РУП Добрич е получено съобщение за взломна кражба от частен дом в град Добрич. Установено е, че за времето от 06:00 часа до 13:50 часа на 26 ноември, неизвестен извършител чрез взломяване на входна врата е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
-         На 26 ноември в 19:45 часа е получен сигнал за настъпило ПТП, по улица „Стоян Михайловски” в град Добрич. Пристигналите екипи установяват, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, при движение на заден ход блъска паркиран лек автомобил „Форд”.  При последвалата проверка за алкохол на водача на МПС, цифровата индикация отчита наличието на 1,77 промила. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан В.И. (63г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.
-         На 6 ноември в Първо РУП Добрич бе получено съобщение за извършена кражба от офис по булевард „Трети март” в град Добрич. След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на сектор „Криминална полиция” при Първо РУП Добрич, е установен извършителя на деянието. Това е криминално проявения П.П. (65г.) от град Нови Пазар. Вещите обект на престъплението са иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.
-         На 25 ноември в РУП Шабла, бе получено съобщение за взломна кражба на пакетирани сладкарски изделия от павилион на територията на град Шабла. От проведените оперативно издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието. Това са малолетните А.Т. (11г.), Г.Г. (11г.) и Т.Т. (14г.) и тримата от град Шабла. 
 

Контролните органи са съставили 31 акта и 32 фиша за констатираните от тях нарушения.
 

         През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич е регистрирани 3 пожара без загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди