изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:32 EEST
СДС: Надежда да напусне Европарламента    
Политика След като напусна СДС морално е Надежда Михайлова да напусне Европарламента. Това обяви пред бТВ лидерът на СДС Емил Кабаиванов. Той уточни, че и тримата, освободени от партията, е редно да напуснат българския парламент. Сега госпожа Нейнски е представител там на несъществуваща Синя коалиция, уточни партийният лидер.


За номинациите за конституционен съдия той отново обясни, че Бойко Борисов не знаел за Петър Стоянов до момента, в който е обявен на "Раковски" 134. Кабаиванов обаче не каза нищо за новите номинации. Единствено конкретизира, че СДС ще се яви на изборите със свои листи, а не в листите на ГЕРБ.

Кабаиванов прикани и тримата, изключени от СДС, да напуснат парламента. Те трябва да представляват определена партия като са в парламента, коментира лидерът. Парламентарните групи не са втори център - те са функция на партията. И като не са в партията, да излязат от НС, препоръча той. Ние от тук нататък ще продължим на чисто и ще видите - СДС ще се върне при хората, подчерта Кабаиванов.

Никога не сме имали толкова глупав председател, реагира Ваньо Шарков в телефонно интервю пред бТВ. Кабаиванов трябва да знае като иска да напусна парламента, че и да го направя, следващият, който ще влезе от Великотърновската листа, ще е човек от ДСБ, обясни отлъченият от СДС. Ръководството на СДС има слаб политически опит и набутват СДС в постоянни конфликти, обяви Шарков.

И зам.-председателят на СДС Румен Христов се включи в сутрешния хор по телевизиите. Пред БНТ той заяви, че сегашното ръководство е решено да измете синята номенклатура.

Когато народните представители работят срещу своята партия, когато не подкрепят такава емблематична фигура като Петър Стоянов, когато непрекъснато се говори по медиите, че няма да вземем участие във властта, няма как нещата да се развият по друг начин, каза Христов.

Ние сме решили да скъсаме със синята номенклатура и със сините олигарси и да започнем на чисто, отсече той. И уточни: Ние сме опозиция на ГЕРБ, но няма да правим коалиция с БСП.

Не бива тези хора, които 21 години са превърнати просто в избиратели, които ги търсим само по избори, да остават излъгани, заяви Христов.

http://www.standartnews.com

Сеч в СДС - изгониха трима, един се спаси!


 

 


Сходни връзки

СДС: Надежда да напусне Европарламента | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СДС: Надежда да напусне Европарламента
Автор: Anonymous да 2012-11-28 @ 09:46 EET

ГАРАЖНАТА ДА НАПУСНЕ НЕ ЗА БАВ НО!

СДС: Надежда да напусне Европарламента
Автор: Anonymous да 2012-11-28 @ 15:21 EET

samo Rumen 4amurlijski e ve4en

СДС: Надежда да напусне Европарламента
Автор: Anonymous да 2012-11-30 @ 12:18 EET
Валю Варакса пак щял да става седесар!? А да им е честит на Махмурлийски, Андрешко и кабагайдата.....
СДС: Надежда да напусне Европарламента
Автор: Anonymous да 2012-12-02 @ 16:27 EET
ПОЗИЦИЯ НА СДС - ДОБРИЧ
С учредяването през 2001 г. и членството си в Сенатор , бившите депутати от 38-то Народно събрание , искаха да покажат , че са по-висша каста от останалите членове на СДС и по този начин настроиха обикновените членове срещу себе си . Учредителите му , желаеха след края на мандата им , да упражняват сериозно влияние при вземане на политически решения и оформян
е на изборни листи , успоредно на всички нива с партийните ръководства на СДС ! Това , обаче в партия като СДС , трудно може да се случи и на практика ,,сенаторите,, се маргинализираха в СДС и голяма част от тях се самоизключиха , не плащайки членския си внос !
Сега 2012 г. нещата се повтарят , този път с действащи депутати в 41-то Народно събрание , които се опитват да сформират второ ,,парламентарно,, ръководство на СДС . С поведението си - незачитане решенията на органите на СДС и с действията си - опит за създаване на фракция ,,Единство,, , ТЕ на практика искаха да организират свалянето на новоизбрания председател на СДС !
Истинските седесари , държащи на името СДС и партията си , не можеха да останат равнодушни към случващото се и съвсем справедливо , бързо реагираха и отстраниха от редиците си най-агресивните , демонстрирали чрез медиите незачитане на решенията на органите на партията и Устава на СДС .
СДС-Добрич , апелира към всички членове на СДС , да приемат решенията на мнозинството в партията и да съдействат за реализирането им на всички нива ! Предстоят избори и са възможни и нови провокации , подстрекавани от леви опоненти . Нека да покажем , че държим на името СДС и партията си и работим за достойно представяне на следващите избори !
СДС: Надежда да напусне Европарламента
Автор: Anonymous да 2012-12-02 @ 22:25 EET
СДС,БСП,НДСВ и други такива тарикати са -айдуците на днешна майка България
СДС: Надежда да напусне Европарламента
Автор: Anonymous да 2012-12-05 @ 17:30 EET
Защо сте анонимни , вие от СДС в Добрич. Кой е автора на обращението - нека да се лигитимира . Не вярваме на анонимници.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди