изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:47 EET
НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ БОРИ ЗА СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ    
Интервюта

Председателят на политическата партия в Добрич Лъчезар Димитров пред НДТ



- Г-н Димитров, бихте ли се представили за читателите на в. "Нова добруджанска трибуна"?

- Роден съм в Дупница. Завършил съм Висшето военно народно училище във Велико Търново, след това Военна академия "Г. С. Раковски" в София. Бивш военен съм, като такъв се пенсионирах през 2000 година. През това време политически съм бил неангажиран. Според моите виждания, нямаше политическа сила, която да вземе нещата в свои ръце. Като такава се беше очертала партия АТАКА, но с действията си Волен Сидеров показа  машинации на един човек, който просто иска да има пари и не го интересува националната идея. От морална гледна точка предаде всичко, на което българският народ се беше облегнал на неговите преди това демонстрирани възможности - че ще се бори за патриотичното и национално самочувствие на българите. Сидеров участва във всичко, което прие ГЕРБ и хората видяха, че това е човек, който не само, че не е достоен, но по същия начин както г-н Костов навремето, се превърна в политически труп.

- Това ли бяха мотивите да станете член на политическа партия Национален фронт за спасение на България.

- Аз видях, че тази партия е патриотично настроена, с цялата си защита на българския национален интерес, а това е опазване и съхраняване живота на българския гражданин чрез държавното и политическото устройство. Видях, че това е единствената възможна партия. Не напразно са избрали за символ, за лице Васил Левски.

- Бихте ли споделили кои са лидерите на партията?

- В национален мащаб това е единствената партия, която е с трима съпредседатели. Това са Валери Симеонов от Бургас и Данчо Хаджиев от София - съсобственици на телевизия "СКАТ", и Валентин Касабов.

- А докъде са стигнали нещата около създаване на местната организация?

- Сега събираме членска маса, която в момента в Добрич е между 40 и 50 човека. Те са достатъчно смели и ангажирани, за да афишират, че са такива. Сега вече имаме възможност да създадем ръководството на партията, което се състои от председател, секретар и Управителен съвет. Заседанието ще се състои в четвъртък - 29 ноември, от 18 часа в малката зала на общинския младежки център.

- По-малко от година има до парламентарните избори. Какви са амбициите Ви?

- Национален фронт за спасение на България се надява на това, че всички ония, които са недоволни от политическите елити на България, този път ще разберат, че истинските действия могат да бъдат извършени от един субект и се надяваме това да сме ние. Много хора ще се опитат да яхнат вълната на недоволството, Вие знаете, че лявата сила БСП е типично дясна. Същи са и действията на ГЕРБ - приватизация до дупка, заменки и т. н. И стереотипът, и мисленето им е едно и също. Което показва, че ние за 23 години преход нямаме абсолютно никакво движение напред. Малък и среден бизнес няма, унищожени са напълно. Бойко Борисов, не говорим за изпълнение на обещанията, това е един човек, който не разбира абсолютно от политика и държавно устройство. Вие му видяхте дипломацията, видяхме му знанията. Той не знае историята на държавата... Ти не знаеш историята й, а си тръгнал да я управляваш. Ние от всичкия капитализъм, който е около нас - в Европа, Америка и други държави, вземаме най-лошото. Не взехме едно добро постижение. Взехме най-лошото - корупцията - най-голямата напаст на капитализма, и липсата на демокрация. Ние нямаме закони, които да са демократични. Ако прочетеш Конституцията, виждаш, че е блестящо написана. Но тази Конституция, подкрепена с тези закони, които са в момента, просто все едно, че я няма. Пише, че здравеопазването е безплатно, хората умират като гъби. 22 болници, откакто Борисов управлява, са унищожени. И смъртността в България а най-голяма откакто съществува държавата. Той е национален предател. В България се получи така, защото когато се създаваше Конституцията, не беше приета националната доктрина. Която да каже каква ще бъде България и кой ще отговаря за това. И като не отговаря за това какви ще бъдат последствията за самия него и за хората, които са около него. Една държава, където няма отговорности, там няма да видите нито оставка при некадърност, нито наказан. Няма такова нещо. И сега тука възникват въпросите, че най-важното от всичко е да се анализира кое е национално предателство и спрямо тази дефиниция хората да бъдат подвеждани под отговорност. Г-н Бойко Борисов е с доказани престъпления, но никой не може да му държи отговорност. Защото няма дефиниция какво е национален предател и къде стоят господата, които ни управляват. Било с действията им относно ислямизацията, било с действията им в културата. Особено Вежди Рашидов, който е абсолютен престъпник спрямо българската нация. И този човек още е министър на културата. Смайващи неща.

- Какво е посланието Ви към добричлии?

- Основното, което искам да кажа на добричките граждани, е, че Национален фронт за спасение на България се бори за смяна на досегашния политически елит на Република България. И всички да знаят, че ако гласуват за един от елита, който е в момента в парламента, гласуват за собствената си смърт. Точно и ясно, да не си мислят, че ние им го казваме подвеждащо. Директно става за смърт въпрос.

 

Разговаря Мариела БОНЧЕВА

 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ БОРИ ЗА СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди