изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:48 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 03.12.2012    
Времето

Днес валежите временно ще спрат в цялата страна, най-късно в североизточните райони, облачността ще се разкъса и намалее, главно над Южна и Източна България; вятърът ще отслабне. През деня обаче от югозапад ще започне нов процес – ще завали дъжд, който в следобедните часове, с усилване на вятъра от запад-северозапад и нахлуването на студен въздух, ще започне да преминава в сняг.

Ирина ШейкБлаговеста БонбоноваВеселина Попова 2Дженифър Андраде /Jennifer Andrade/ стана Мис Хондурас 2012



следобедните часове в Дунавската равнина, а вечерта и през нощта срещу вторник и в Тракийската низина и Източна България ще духа силен до бурен вятър от запад-северозапад. Ще вали сняг в по-голямата част от страната и ще се образува тънка снежна покривка. Ще има снежни виелици и навявания. Без снеговалеж ще остане в западната част на Дунавската равнина. Максималните температури ще бъдат в широки граници – от 5-6° в северозападните райони до 14° в югоизточните, но след обяд с усилване на вятъра от северозапад ще започнат бързо да се понижават.

Атмосферното налягане ще бъде значително по-ниско от средното, ще започне да се повишава.

Над планините ще духа силен и бурен югозападен, вечерта вече северозападен вятър. Ще има валежи от сняг. Максимална температура на 1200 метра 4°, на 2000 метра около минус 2°.

Над Черноморието до обяд валежите ще спрат, а облачността ще се разкъса, а силният вятър от запад-северозапад временно ще отслабне. Максимални температури между 11 и 14°. Вечерта от юг ще започнат нови валежи, който през нощта срещу вторник ще обхванат цялото Черноморие. Вятърът от северозапад отново ще се усили и с него ще нахлува студен въздух.

Дежурен синоптик: Христо Христов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 03.12.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди