изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:09 EEST
ТЕТЕВЕН СПРЯ ПОБЕДНИЯ ХОД НА ДОБРУДЖА 07    
Спорт

Инвестбанк Тетевен Волей - Добруджа 07 3-1 (20:25, 28:26, 25:18, 25:23)



Волейболистите на Добруджа 07 инкасираха първо поражение във Висшата лига при мъжете. Избраниците на Георги Петров отстъпиха с 3-1 гейма при гостуването си на Инвестбанк Тетевен Волей в среща от седмия кръг на Висшата лига при мъжете.

Добричлии започнаха вихрено срещата, като надиграха домакините с 25-20 точки. Кулминацията на срещата бяха заключителните минути на втората част, която добруджанци загубиха с 28-26 точки. Това беше и първия гейм, който  водачите в групата изпускат в последните 6 мача. В следващите две части, спечелени от домакините с 25-18 и 25-23 точки, имаше повече настроение и по-малко грешки. В края на срещата добруджанци имаха шанс да се върнат в мача, след като направиха поредица от точки, но шансът не беше на тяхна страна. Въпреки загубата с 3-1 гейма добричлии остават на върха във временото класиране. В осмия кръг те посрещат осмия в класирането Миньор, но от Перник заявиха, че може да не пътуват до Добрич заради липса на средства.

 

ДОБРУДЖА 07 ПОДАВА КОНТЕСТАЦИЯ ЗА МАЧА В ТЕТЕВЕН

 

Волейболен клуб Добруджа 07 ще подаде контестация до федерацията за срещата в Тетевен, която загубиха преди броени минути с 3-1 гейма. Веднага след срещата треньорът на тима от Добрич Георги Петров информира, че условията за игра са били кошмарни.

"Съдийството бе изключително слабо и с фрапантни грешки. Имаше напрежение заради липсата на дежурен делегат на мача. Публиката през целия мач буквално ни дишаше във врата и ни заля с обиди. Полицията пристигна чак в четвъртия гейм, като домакините се опитаха да спрат и записването на камера, за да не документираме поведението им. Не мога да си дам обяснение на какво се дължеше тяхната агресия и неадекватното съдийство. Не подписахме протокола за двубоя и ще подадем контестация, като се надявам федерацията да обърне внимание", заяви Георги Петров.

 


Сходни връзки

ТЕТЕВЕН СПРЯ ПОБЕДНИЯ ХОД НА ДОБРУДЖА 07 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди