изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:26 EEST
ХОРАТА НА ДАНЧО ЛАЗАРОВ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ВОЛЕЙБОЛ НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА!    
Спорт

Волейболните мачове могат да се играят без дежурен делегат на мача. Това става ясно от изявлението на президента на ВК Тетевен Иван Цветков за BGvolleyball.com. Той споделя, че са играли без дежурен делегат срещата си с Добруджа 07 (Добрич) с разрешение на федерацията, оглавявана от Данчо Лазаров около който това лято имаше куп скандали и заради който звездата на националния тим Матей Казийски не игра на Олимпиадата в Лондон.



 

С изявлението си домакините се опитват да оправдаят служител на федерацията, който не е отишъл на работа за един от най-интересните сблъсъци в кръга. Най-скандалното обаче е, че родната ни централа без да даде причина, е позволила двубоя да се проведе без делегат. Това поставя въпроса защо домакините от Добрич, а и всички останали отбори, да осигуряват делегати за мачовете си пред своя публика, като може без причина срещите да се играят и без тях. 

Припомняме Ви, че тимът на Тетевен победи с 3-1 гейма Добруджа 07, като по този начин нанесе първа загуба на добричлии. От щаба на гостите заявиха, че ще подадат контестация и ще искат преиграване на срещата и заради това, че домакините осигурили полицейско присъствие чак в четвъртия гейм, а камерата им била спряна да не документира абсурдното съдийство и арогантната публика.

„Иначе медицинско лице на мача имаше”, успокоява клубният шеф на домакините, който втори ден вече не може да си намери място от радост, че са ...„били клуб с голям бюджет”.

„Признавам, че допуснахме домакините да спечелят, тъй като имахме много грешки в игратата си, но никой няма полза от такава грозна победа и мачовете да се провеждат по този начин. Ще настояваме срещата да се преиграе незавасимо какъв ще бъде резултата от нея, както и главните лица, които не си свършиха работата, да получат своето наказание”, заяви Георги Петров.

 


Сходни връзки

ХОРАТА НА ДАНЧО ЛАЗАРОВ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ВОЛЕЙБОЛ НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди