изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:01 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани две криминални престъпления.

- На 3 декември в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за извършена кражба от ветеринарна клиника. Установено е, че за времето от 28 ноември до 3 декември, чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на медицински уреди и инструменти.  По случая е образувано досъдебно производство.
- На 3 декември в РУП Албена е получено съобщение за кражба на МПС. Установено е, че за времето от 23:00 часа на 2 декември до 08:00 часа на 3 декември, неизвестен извършител противозаконно е отнел лек автомобил „Опел”, паркиран на територията на село Рогачево. Малко по-късно автомобила е открит, изоставен в крайпътна канавка по пътя село Рогачево – град Варна, на около 5 километра след село Катранджиево. От проведените оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУП Албена са установени извършителите на престъпното деяние – З.Г. (21г.) и В.В. (18г.) и двамата от село Рогачево. Работата по случая продължава.7

Контролните органи са съставили 28 акта и 15 фиша за констатираните от тях нарушения.

 През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич е регистриран един пожар с материални щети.

- На 3 декември в 16:46 часа в ОУПБЗН е получено съобщение за възникнал пожар в апартамент по улица „Захари Стоянов” в град Добрич. Вследствие на огнената стихия, е унищожена покъщнината в апартамента, опушени са над 100м2 стени. По първоначална информация, забравен съд с мазнина върху отоплителен уред на твърдо гориво е причината за възникване на пожара.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди