изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:23 EEST
Съпруга уби мъжа си, пък той се оказа жена    
По света

27-годишната Елизабет Рудавски не е имала и най-малкото съмнение, че мъжът й е… жена. Двамата имали своите моменти на интимност, но те винаги били обвити в мрак. Анджело Хедингтън се оправдавал, че приятелката му изгорила ген*талиите и все още се възстановява. Всъщност Анджела имала изкуствено достойнство, но това станало ясно едва след убийството. Всикчо това разказа самата Елизабет в предаването “Фатални клетви” на Investigation Discovery.



Анджело Хедингтън и Елизабет Рудавски от Канада се запознали случайно и започнали връзка. Само няколко месеца след това сключили брак. Преди брака Анджела живеела във ферма в провинция Онтарио. Имала травма на гърба и се възстановявала. Елизабет пък се издържала от продажби на кучешки принадлежности.

Анджела започнала да малтретира Елизабет за най-малкото – за това че не готви добре, че не отговаря бързо на въпросите й, че не се държи като… дама. Анджела ставала все по-жестока. Така в един момент Елизабет си казала, че повече не може да търпи. Омръзнало й да обяснява на хората колко е щастлива, докато погледите им са вторачени в посиненото й око. 27-годишната жена взела кухненския нож и отмъстила за всичко, което преживяла по време на брака си с Анджела, или Анджело.

В крайна сметка Елизабет отървава затвора, тъй като съдът преценява, че е действала при самозащита, писа “Блиц”. http://pravda.bg

 


Сходни връзки

Съпруга уби мъжа си, пък той се оказа жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди