изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:11 EEST
Водят се разговори за нова, по-голяма дясна коалиция    
Политика"Ние сме "за" нова синя коалиция и тя може да е по-голяма от старата. Имаме предвид някой, водим разговори непрекъснато. Има готовност да се подписват споразумения", обяви в събота лидерът на ДСБ Иван Костов пред Нова телевизия, уточнявайки: "Нека станат факт и ще ги обявим".

Той не пожела да разкрие повече подробности, като добави лаконично единствено, че земеделците също са десни.

"Дясното поставя акцент върху ценността на собствеността и сигурността. Лявото поставя акцент върху солидарността и справедливостта", каза лидерът на ДСБ и допълни, че кодът на едните и на другите е различен.

По думите му разрастващия се скандал в СДС покрай договореното с премиера Бойко Борисов издигане на кандидат за Конституционния съд е вътрешен проблем, който това може да е проблем, предизвикан от намесата на ГЕРБ, но "това е взрив, насочен навътре – в самото СДС". "Това, което се случва там, се отнася по скоро до съдбата на СДС", допълни Костов.

Той не пропусна възможността да разкритикува управлението на кабинета "Борисов", като припомни, че министър-председателят неведнъж е реабилитирал Тодор Живков.

"Не можеш да си позволяваш да се държиш с него, като че ли е десница, а той всъщност е абсолютен фалшификат", смята Иван Костов, уточнявайки, че "зад това, което ще говори ГЕРБ, се крие една голяма измама".

"Затъвайки в икономическата криза изчезнаха 1/3 от строителните фирми. Почти фалира пазарът на недвижимата собственост. Борсата ни е във фалит заради този тежък упадък", посочи още лидерът на ДСБ. По думите му в този период не е създадено нищо, което да може да се сравни със създаденото в миналото.

http://www.mediapool.bg

 


Сходни връзки

Водят се разговори за нова, по-голяма дясна коалиция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди