изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:45 EEST
Волен Сидеров: “Атака” и ВМРО – заедно в следващия парламент    
Политика Със сигурност “Атака” ще влезе в следващия парламент. Още по-голям шансът е “Атака” заедно с ВМРО, с други националистически формации. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на “Атака” Волен Сидеров.

“Аз бих поканил не само обединените националисти, а по-широк кръг от граждански формации. Защото наистина е нужна революция в България”, допълни Сидеров.

Той е категоричен, че трябва да има обединение на българските националисти и това е единственото условие тези формации да бъдат факт в следващия парламент. Според него националистите трябва да се обединят в съюз. “Съюз, който може да бъде алтернатива на колониалния модел в България. Ресурсите ни продължават да изтичат. Печелившите ни сектори продължават да са в чужди ръце. Това повече не може да продължава така”, категоричен е лидерът на “Атака”.

Сидеров допълни още, че националистите смятат, че правителството трябва осигури минимална заплата от поне 1000 лева, както и минимална пенсия от 500 лева. На въпрос откъде могат да се вземат пари, за да се осигурят тези доходи, той отговори: “Ами откъде парите? Веднага ще ви посоча – в България има златни залежи за над 700 милиарда долара. Това го казвам като ярък пример – защо не се използват ресурсите в България?”, попита риторично лидерът на “Атака”.

Попитан как ще коментира заплахите, отправени срещу лидера на ВМРО Красимир Каракачанов от крайната „Македонска патриотска гарда“, Сидеров заяви, че това не е прецедент и че срещу самия него също е имало заплахи от страна на крайни македонски националисти.

“Още чакаме мнението на премиера да се произнесе по твърде наглото поведение на Скопие. Тази страна си позволява да заплашва български политици. Там продължават репресиите срещу хора с българско самосъзнание. България като държава трябва да заеме категорично позиция”, заяви Волен Сидеров. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: “Атака” и ВМРО – заедно в следващия парламент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди