изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:49 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани две криминални престъпления. Контролните органи са съставили 30 акта и 43 фиша за констатираните от тях нарушения.

- На 8 декември около 14:05 часа в РУП Балчик, е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал, на главен път I-9 на кръговото кръстовище в град Балчик. Лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация, управляван от И.И. (26г.), навлиза в кръговото кръстовище, блъска се в мантинела, вследствие на което автомобила се преобръща по таван. В резултат на ПТП е пострадала возещата се на предна дясна седалка Р.К. от град Варна. Тя е транспортирана до МБАЛ Добрич с открита фрактура на десен крак, без опасност за живота. Водача на МПС е изпробван за алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Взета е кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Балчик.
- На 9 декември в 17:50 часа в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за възникнало ПТП в центъра на село Василево. Лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от Н.Г. (41г.), губи контрол на МПС и се удря в последователно в парапет и бетонно кошче за смет, след което напуска мястото на ПТП. В 18:20 часа водача е установен,движейки се по път №296 от село Василево посока село Конаре, управлявайки същото МПС. Последвалата проверка за алкохол с техническо средство, отчита наличието на 2,28 промила алкохол в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Генерал Тошево е задържан водача на МПС.  По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД НА МВР Добрич са възникнали три пожара.

10.12.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди